Ezért tűnt el a nyilvánosság elől Cserpes Laura

Forrás: Facebook / Cserpes Laura -
Cserpes Laura életmódváltás magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú idő után először adott interjút Cserpes Laura.

Cserpes Laura csak nagyon ritkán beszél a magánéletéről, most azonban kivételt tett, és interjút adott a BEST magazinnak. A gyönyörű énekesnő elárulta, tudatosan kerülte a nyilvánosságot az utóbbi hónapokban. Végre sikerült elrendeznie az életét, most már tisztán látja, mit szeretne elérni.

Megtanultam az elmúlt időszakban, hogy tudni kell nemet mondani és csendet teremteni magam körül. Szerettem volna rájönni, mi az utam, és abba az irányba építkezni tovább. (...) Nagyon érzékeny vagyok, fontosnak tartom, hogy megtaláljuk a megfelelő irányt, azt, ami a boldogságot jelenti, majd tudatosan haladni felé. Úgy érzem, sikerült, minden a helyére került, kiegyensúlyozott vagyok, és újra kinyíltam."

Cserpes Laura életmódot váltott Forrás: Facebook / Cserpes Laura

Az énekesnő nem is tagadhatná, hogy remekül érzi magát a bőrében. Kiderült, hogy korábban egy egészségi probléma miatt rakódtak rá pluszkilók.

Több életmódváltáson vagyok túl, de most sikerült a megfelelő módszert megtalálnom. Korábban előfordult, hogy meghíztam, s kiderült, hogy egy hormonbetegség okozta. Nem beszéltem róla, inkább magamban szenvedtem el, nem akartam, hogy sajnáljanak. Körülbelül öt éve derült ki, hogy pajzsmirigy-alulműködésem van, ami lelkileg is nagyon megviselt. Ha keveset ettem, akkor is felugrott pár kiló, ezért volt fontos a megfelelő étrend kialakítása. Persze a mozgásra is odafigyelek: nagyon sokat sportolok."

Damu Roland visszatérhet a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190412-damu-roland-visszaterhet-a-szinpadra.htmlÚgy tűnik, Damu Roland hamarosan visszatér a színpadra. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg bomba alakját Iszak Eszti: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-bikiniben-mutatta-meg-bomba-alakjat-iszak-eszti.htmlIszak Eszti egy bikinis fotóval nosztalgiázik. TV + Sztárok--Elfogadta a pénzbírságot Kökény Attila: részletekben fizeti ki az egymillióthttp://www.life.hu/sztarok/20190412-elfogadta-a-penzbirsagot-kokeny-attila-reszletekben-fizeti-ki-az-egymilliot.htmlKökény Attila elfogadta a pénzbüntetést, amit nemrég kiszabott rá a bíróság. Részletekben kell fizetnie, így megússza a szabadságvesztést a vesztegetéssel vádolt énekes. TV + SztárokOrigoIsmert autómárka nagykövete lett Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20190412-ismert-automarka-nagykovete-lett-weisz-fanni.htmlHatalmas megtiszteltetés érte Weisz Fannit: az egyik népszerű autómárka nagykövete lett. TV + SztárokOrigoCicciolina elárverezi a tárgyait és a lakását ishttp://www.life.hu/sztarok/20190412-cicciolina-elarverezi-targyait-es-lakasat-is.htmlA megélhetés miatt árverezi el holmijait Cicciolina, azaz Staller Ilona. Az egykori pornósztár használt fehérneműje és zongorája is kalapács alá kerül. TV + Sztárok--Viszonya lehetett Meghan hercegnének és George Clooney-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-viszonya-lehetett-meghan-hercegnenek-es-george-clooneynak.htmlHamarosan megszületik Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke. Azt suttogják, hogy George és Amal Clooney is a lehetséges keresztszülők között vannak. Ám most az is kiderült, korábban a hercegnének és a színésznek viszonya lehetett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.