Hajdú Péter kedvese, Alföldy Anna megosztotta első közös fotójukat

Alföldy Anna fotó párkapcsolat szerelem Hajdú Péter születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bimbózik a szerelem Hajdú Péter és kedvese, Alföldy Anna között. A fiatal modell eddig még nem töltött fel képet a közösségi oldalára kettejükről, ám most ez megváltozott. Így köszöntötte születésnapja alkalmából Hajdú Pétert.

Még csak néhány hónapja tart Hajdú Péter és Alföldy Anna kapcsolata. Nemrégiben azt nyilatkozták, hogy egyelőre nem tervezgetik a közös jövőt. Mindkettőjüket érték már csalódások a múltban, most igyekeznek a jelenre koncentrálni, és élvezni egymás társaságát.

Hajdú Péter és Alföldy Anna közös képet posztoltak Forrás: Facebook/Hajdú Péter, Facebook/Ritual by NONO

Eddig még a közösségi oldalaikon sem igazán láthattunk közös képet róluk, ám most Alföldy Anna mégis megosztott egy fotót. Hajdú Péter és a gyönyörű modell boldogan mosolyognak. Alföldy Anna ezzel a fotóval kíván boldog születésnapot a műsorvezetőnek.

Ha szeretnéd látni a fotót, ide kattintva teheted meg.

Vajna Tímea még nincs kész arra, hogy elmondja, mi történik velehttp://www.life.hu/sztarok/20190412-vajna-timea-meg-nincs-kesz-arra-hogy-elmondja-mi-tortenik-vele.htmlIsmét Magyarországon tartózkodik Vajna Tímea. Andy Vajna özvegyéről keveset lehet tudni, közösségi oldalán is alig posztol. Most mégis megszólalt, hogy elmondja, hogy van most. TV + SztárokOrigoSmink nélkül, kócos hajjal kapták le Julia Robertset a lesifotósokhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-smink-nelkul-kocos-hajjal-kaptak-le-julia-robertset-a-lesifotosok.htmlJulia Roberts hétköznapi viseletben, kócos hajjal ugrott le vásárolni a piacra. TV + Sztárok--Szabó-Thomka Hanna esett ki az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-szabo-thomka-hanna-esett-ki-az-exatlon-hungaryben.htmlSzabó-Thomka Hannának kellett búcsúznia az Exatlon Hungarytől. TV + SztárokOrigoDavid Hasselhoff új albummal készül, meglepi rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20190411-david-hasselhoff-uj-albummal-keszul-meglepi-rajongoit.htmlNem titok, hogy David Hasselhoff nemcsak színészként tevékenykedik, hanem zenészként is. Most új albummal készül, amelyen néhány heavy metal sláger is helyet kap. TV + Sztárok--Bodrogi Gyula egy kosármeccsen hódította meg az akkor már házas Törőcsik Marithttp://www.life.hu/sztarok/20190411-bodrogi-gyula-egy-kosarmeccsen-hoditotta-meg-az-akkor-mar-hazas-torocsik-marit.htmlBodrogi Gyula az Elviszlek magammal című műsorban vallott D. Tóth Krisztának arról, hogyan hódította meg első feleségét, Törőcsik Marit. TV + SztárokOrigoTücsi kiakadt a rosszindulatú emberekre: bántják, amiért a külsejére is odafigyelhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-tucsi-kiakadt-a-rosszindulatu-emberekre-bantjak-amiert-a-kulsejere-is-odafigyel.htmlTücsi Instagram-oldalán tette helyre a rosszindulatú embereket, akik azért bántják, mert a gyereke mellett a külsejére is odafigyel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.