Ismert autómárka nagykövete lett Weisz Fanni

modell Weisz Fanni nagykövet autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas megtiszteltetés érte Weisz Fannit: az egyik népszerű autómárka nagykövete lett.

Weisz Fanni egy csodás autóval fotózkodott, a képet pedig fel is töltötte a közösségi oldalára. Kiderült, hogy a gyönyörű modellt az a megtiszteltetés érte, hogy egy ismert autómárka hivatalos nagykövetévé választották. Így a jövőben ezzel a mesés járművel járhatja az országot.

Persze rengetegen gratuláltak neki, és a rajongók, ismerősök közül többen is kérték tőle, hogy vigye el őket egy körre.

Liptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 26 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190412-liptai-claudia-megmutatta-hogyan-nezett-ki-26-evvel-ezelott.htmlEgy 26 éves fotóval rukkolt elő közösségi oldalán Liptai Claudia. Ekkor a Grease musicalben szerepelt, rengeteget változott a színésznő. TV + SztárokOrigoHajdú Péter kedvese, Alföldy Anna megosztotta első közös fotójukathttp://www.life.hu/sztarok/20190412-hajdu-peter-kedvese-alfoldy-anna-megosztotta-elso-kozos-fotojukat.htmlBimbózik a szerelem Hajdó Péter és kedvese, Alföldy Anna között. A fiatal modell eddig még nem töltött fel képet közösségi oldalára kettejükről, ám most ez megváltozott. Így köszöntötte születésnapja alkalmából Hajdú Pétert. TV + SztárokOrigoVajna Tímea még nincs kész arra, hogy elmondja, mi történik velehttp://www.life.hu/sztarok/20190412-vajna-timea-meg-nincs-kesz-arra-hogy-elmondja-mi-tortenik-vele.htmlIsmét Magyarországon tartózkodik Vajna Tímea. Andy Vajna özvegyéről keveset lehet tudni, közösségi oldalán is alig posztol. Most mégis megszólalt, hogy elmondja, hogy van most. TV + SztárokOrigoCicciolina elárverezi tárgyait és lakását ishttp://www.life.hu/sztarok/20190412-cicciolina-elarverezi-targyait-es-lakasat-is.htmlA megélhetés miatt árverezi el holmijait Ciccolina, azaz Staller Ilona. Az egykori pornósztár használt fehérneműje és zongorája is kalapács alá kerül. TV + Sztárok--Smink nélkül, kócos hajjal kapták le Julia Robertset a lesifotósokhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-smink-nelkul-kocos-hajjal-kaptak-le-julia-robertset-a-lesifotosok.htmlJulia Roberts hétköznapi viseletben, kócos hajjal ugrott le vásárolni a piacra. TV + Sztárok--Bárdosi Sándor és Növényi Norbert egy kisborjút segítettek a világrahttp://www.life.hu/sztarok/20190411-bardosi-sandor-es-novenyi-norbert-egy-kisborjut-segitettek-a-vilagra.htmlÉrdekes élményben volt része Bárdosi Sándornak és Növényi Norbertnek: egy szülésnél segédkeztek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.