Megszólalt a zaklatási botránnyal kapcsolatban Michael Jackson eltitkolt keresztlánya

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS/Swns -
Michael Jackson gyerekmolesztálás keresztlány botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson eltitkolt keresztlánya sokkot kapott, amikor kiderült, hogy édesapja volt az, aki a popikont hozzásegítette ahhoz, hogy gyerekei lehessenek.

Michael Jackson eddig ismeretlen keresztlánya, Lucy Lester nagyon közel állt az énekeshez, ám azt egészen eddig nem tudta, hogy az édesapja volt az, aki spermát adományozott Jacksonnak, hogy gyerekei lehessenek.

Michael Jackson a keresztlányaival: Harriet Lester (balra) és Lucy Lester (jobbra), a szélén pedig az édesanyjuk Forrás: NORTHFOTO/© SWNS/Swns

"Csak most tudtam meg, hogy apám spermát adományozott Michael Jacksonnak. Az én szememben és a családom szemében mindig Michael lesz Paris apukája, nem számít, ki a biológiai apja" idézi a Mirror Lucyt, aki sokáig jóban volt Paris Jacksonnal, ám a pop királyának halála után eltávolodtak egymástól. Miután kirobbant a gyerekmolesztálási ügy, Lucy írt Parisnak az Instagramon. Támogatásáról biztosította, és elmondta neki, mennyire sajnálja, hogy a dolgok így alakultak.

Michael Jacksonnak három gyermeke született, és körülbelül 20 donor spermáját használta fel a mesterséges megtermékenyítési procedúrák során.

Áttetsző felsőben gálázott Rubint Réka - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-attetszo-felsoben-galazott-rubint-reka.htmlRubint Réka megint megvillantotta szexi oldalát: nagyon dögös csipkefelsőben pózolt. TV + Sztárok--Oláh Gergő kiakadt a hazai trágár szövegű zenészekrehttp://www.life.hu/sztarok/20190412-olah-gergo-kiakadt-a-hazai-tragar-szovegu-zeneszekre.htmlOláh Gergő a Facebook-oldalán nyilvánított véleményt azokról a felkapott zenészekről, akik szerinte erkölcstelenséget közvetítenek a fiataloknak. TV + SztárokCsodás szerelmes fotók készültek Szinetár Dóráról és Makranczi Zalánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-csodas-szerelmes-fotok-keszultek-szinetar-dorarol-es-makranczi-zalanrol.htmlSzinetár Dóra színésznő nagyon aktív a közösségi oldalán. Gyakran enged bepillantást mindennapjaiba. Most megmutatta, hogy róla és a férjéről, Makranczi Zalánról csodás képek készültek. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDamu Roland visszatérhet a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190412-damu-roland-visszaterhet-a-szinpadra.htmlÚgy tűnik, Damu Roland hamarosan visszatér a színpadra. TV + Sztárok--Bernie Ecclestone kritikusan nyilatkozott Michael Schumacherrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-bernie-ecclestone-kritikusan-nyilatkozott-michael-schumacherrol.htmlBernie Ecclestone komoly kritikákat fogalmazott meg Michael Schumacherről. TV + Sztárok--Ők lettek a 2019-es Man of the Year nyerteseihttp://www.life.hu/sztarok/20190412-ok-lettek-a-2019es-man-of-the-year-nyertesei.htmlLukács László vehette át az Év Ikonjának járó elismerést a Playboy Man of the Yearen, de díjat kapott Liu Shaolin Sándor, Fehérvári Gábor Alfréd, Rácz Jenő, valamint Abosi Barni is. A gálán a leginspirálóbb múzsát is díjazták: Rubint Réka örülhetett a győzelemnek. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.