Ben Affleck titokzatos szőke nővel sétálgat – fotó

szingli Ben Affleck szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak néhány napja derült ki, hogy Ben Affleck szingli, de máris egy titokzatos szőke nő oldalán látható.  

Ben Affleckről mindössze néhány napja derült ki, hogy ismét az egyedülállók táborát erősíti. A színész és volt barátnője, Lindsay Shookus már nem először szakítottak: első próbálkozásuk mindössze néhány hónapig tartott, majd az év elején ismét összejöttek, de úgy tűnik, hiába próbálkoztak, nem sikerült felmelegíteni a kapcsolatot. A színész nem sokáig bánkódott, máris egy titokzatos szőke nő oldalán kapták lencsevégre. Ez gyors volt!

Ben Affleck folyton vigyorgott a titokzatos nő oldalán Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/X17online.Com
Függőségéről vallott Szabó Simonhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-fuggosegerol-vallott-szabo-simon.htmlSzabó Simon színész lerántotta a leplet a függőségéről: erről a szenvedélyéről még a legnagyobb hajtás közepette sem tud lemondani.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoKajdi Csaba megbántotta Weisz Fannit: vezetési képességén viccelődötthttp://www.life.hu/sztarok/20190415-kajdi-csaba-megbantotta-weisz-fannit-vezetesi-kepessegen-viccelodott.htmlKajdi Csabának sikerült viccelődésével túllőnie a célon: nagyon megbántotta Weisz Fannit.TV + Sztárok--Vasvári Vivien gyakran kap szexuális jellegű felkéréseket http://www.life.hu/sztarok/20190415-vasvari-vivien-gyakran-kap-szexualis-jellegu-felkereseket.htmlVasvári Vivien nem rejtegeti dögös idomait, egy-egy szexibb fotó után pedig gyakran kap illetlen felkéréseket. TV + SztárokOrigoCatherine Zeta-Jones átlátszó bikiniben mutatta meg tökéletes idomait – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-catherine-zeta-jones-atlatszo-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-idomait-foto.htmlHiába tölti be hamarosan az 50. életévét Catherine Zeta-Jones, elképesztő formában van, amit egy gyönyörű és szexi képpel be is bizonyított. TV + Sztárok--Boros Lajos 5 hétig volt kómában, csoda, hogy életben maradthttp://www.life.hu/sztarok/20190415-boros-lajos-5-hetig-volt-komaban-csoda-hogy-eletben-maradt.html5 hétig kómában feküdt Bochkor Gábor egykori rádiós társa, Boros Lajos. Ma már szerencsére jól van, egészségesebbnek érzi magát, mint valaha. TV + Sztárok--Oldalmellet villantott Singh Viki – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190414-oldalmellet-villantott-singh-viki.htmlSingh Viki egy merész szabású ruhában villantotta meg mellének oldalát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.