Boros Lajos 5 hétig volt kómában, csoda, hogy életben maradt

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
életben maradt kóma Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
5 hétig kómában feküdt Bochkor Gábor egykori rádiós társa, Boros Lajos. Ma már szerencsére jól van, egészségesebbnek érzi magát, mint valaha.

Boros Lajos szívoperáción, pacemaker-beültetésen esett át a tavaly évben, és 5 hétre kómába is esett. Sokan csodának tartják, hogy az egykori Lali király felépült és egészségesebb, mint valaha.

Boros Lajos jobban érzi magát, mint valaha Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„Lassan már egészségesebb vagyok, mint valaha! Bár voltak pillanatok, amelyeket a kóma 'jótékony sötétjében' szerencsére nem érzékeltem, de az orvosok és a családom is csak reménykedtek abban, hogy ünnepelhetjük még együtt a születésnapomat. Azóta két szülinapom is van, most a hivatalos anyakönyvi, a hetvenkettedik. Megveregethetem a saját vállamat, kalapot emelhetek magam előtt, csoda, hogy ennyi strapát képes voltam túlélni” – mesélte a Blikknek Boros Lajos, akit barátai és családja is felköszöntött a 72. születésnapján nemrégiben.

Oldalmellet villantott Singh Viki – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190414-oldalmellet-villantott-singh-viki.htmlSingh Viki egy merész szabású ruhában villantotta meg mellének oldalát. TV + SztárokOrigoKritikusaihoz szólt a Facebookon Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20190414-kritikusaihoz-szolt-a-facebookon-toth-vera-enekesno.htmlTóth Vera hosszú posztban szól azokhoz, akik kommentjeikben bántják, vagy megjegyzéseket tesznek a boldogságára. TV + SztárokOrigoMedveczky Ilonának egészségügyi gondjai vannak, nehezen tartja rendben otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20190411-medveczky-ilonanak-egeszsegugyi-gondjai-vannak-nehezen-tartja-rendben-otthonat.htmlSokan csodálják Medveczky Ilona gyönyörű otthonát és kertjét. A táncművész elárulta, hogy egészségügyi problémái miatt már nehezen tartja karban otthonát. Maga takarít és a kertet is ő gondozza. TV + Sztárok--Harmincmilliós fénytechnikát villant koncertjein Rúzsa Magdihttp://www.life.hu/sztarok/20190414-millios-fenytechnikat-villant-koncertjein-ruzsa-magdi-enekesno.htmlAz énekesnő április közepétől beleveti magát a turnézásba. Negyven helyszínen, több fesztiválon, de az Arénában is fellép majd. Most sikere titkát is elárulta. TV + SztárokOrigoEljegyezte Tóth Gabit Krausz Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20190414-eljegyezte-toth-gabi-enekesnot-krausz-gabor.htmlA pár másfél éve van együtt, kapcsolatuk pedig a minap szintet lépett. TV + SztárokOrigoA párjáról vallott Xantus Barbara: fiatalabb férfit szerethttp://www.life.hu/sztarok/20190413-parjarol-vallott-xantus-barbara-fiatalabb-ferfit-szeret.htmlXantus Barbara egy fiatalabb férfival kötötte össze az életét, akiről most először beszélt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.