Ekkora már Csákány Mónika, vagyis ÉNB Barbi gyermeke – fotó

fotó Csákány Mónika ÉNB Barbi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ÉNB Barbi kislánya 2017-ben született, azóta nagyon megnőtt.

Csákány Mónika, vagyis ÉNB Barbi büszke anyukaként gyakran posztol fotókat kislányáról, aki hihetetlenül édes. Lilien 2017 őszén látta meg a napvilágot, azóta aranyozza be szülei életét, és teszi boldogabbá Mónika követőinek napjait is. Legutóbbi közös képükön együtt „főzőcskéznek”, éppen az apukának készítenek képzeletbeli levest.

Kajdi Csaba megbántotta Weisz Fannit: vezetési képességén viccelődötthttp://www.life.hu/sztarok/20190415-kajdi-csaba-megbantotta-weisz-fannit-vezetesi-kepessegen-viccelodott.htmlKajdi Csabának sikerült viccelődésével túllőnie a célon: nagyon megbántotta Weisz Fannit.TV + Sztárok--Vasvári Vivien gyakran kap szexuális jellegű felkéréseket http://www.life.hu/sztarok/20190415-vasvari-vivien-gyakran-kap-szexualis-jellegu-felkereseket.htmlVasvári Vivien nem rejtegeti dögös idomait, egy-egy szexibb fotó után pedig gyakran kap illetlen felkéréseket. TV + SztárokOrigoVajna Timi még nem dolgozta fel férje, Andy Vajna haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190415-vajna-timi-meg-nem-dolgozta-fel-ferje-andy-vajna-halalat.htmlVajna Timi három hónapja vesztette el a férjét, de fájdalma nem enyhül. Aggódnak érte a rajongói. TV + SztárokOrigoCatherine Zeta-Jones átlátszó bikiniben mutatta meg tökéletes idomait – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-catherine-zeta-jones-atlatszo-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-idomait-foto.htmlHiába tölti be hamarosan az 50. életévét Catherine Zeta-Jones, elképesztő formában van, amit egy gyönyörű és szexi képpel be is bizonyított. TV + Sztárok--Boros Lajos 5 hétig volt kómában, csoda, hogy életben maradthttp://www.life.hu/sztarok/20190415-boros-lajos-5-hetig-volt-komaban-csoda-hogy-eletben-maradt.html5 hétig kómában feküdt Bochkor Gábor egykori rádiós társa, Boros Lajos. Ma már szerencsére jól van, egészségesebbnek érzi magát, mint valaha. TV + Sztárok--Medveczky Ilonának egészségügyi gondjai vannak, nehezen tartja rendben otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20190411-medveczky-ilonanak-egeszsegugyi-gondjai-vannak-nehezen-tartja-rendben-otthonat.htmlSokan csodálják Medveczky Ilona gyönyörű otthonát és kertjét. A táncművész elárulta, hogy egészségügyi problémái miatt már nehezen tartja karban otthonát. Maga takarít és a kertet is ő gondozza. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.