Őrült rajongó zaklatja naponta halálos fenyegetésekkel Peller Károlyt

Forrás: TV2 -
fenyegetés Peller Károly felfüggesztett börtön zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Károly elárulta, halálos fenyegetésekkel zaklatja őt egy nő.

Jó ideje zaklatja Peller Károlyt egy őrült rajongó, a hölgyet emiatt tavaly két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. Ennek ellenére a zaklatás tovább folytatódik, a színész immár halálos fenyegetéseket kap. A nő korábban Rékasi Károlyt is ostromolta hasonlóképp.

Kinyírom a Pellert, becicázott a Bókay-napokon. Én kinyírom a Pellert, az biztos” – idézte a Bors a zaklató egyik üzenetét.

Peller Károly halálos fenyegetéseket kap Forrás: TV2

A színész teljesen tehetetlennek érzi magát és nem titkolja, nagyon megrémíti őt a nő.

Gyakorlatilag napi szinten zaklat, mindig újabb és újabb profilokat készít a saját nevével. Nem vagyok ijedős alkat, ez azonban már tényleg rémisztő, főleg amiatt, hogy továbbra is rendszeresen küld halálos fenyegetéseket. Mindössze remélni tudom, hogy itt is beválik a repülőgépeken használatos mantrám: ez velem nem történhet meg. Teljesen tehetetlen vagyok, a feljelentés és a felfüggesztés sem tántorítja el a napi szintű zaklatástól” – nyilatkozta a lapnak a színész.

Neccharisnyában harmonikázik Madonna – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-neccharisnyaban-harmonikazik-madonna.htmlKülönös videót töltött fel a közösségi oldalára Madonna. TV + Sztárok--Egy kádban habfürdőzik Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20190415-egy-kadban-habfurdozik-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi egy kádban habfürdőzik friss fotóján. TV + SztárokOrigoCatherine Zeta-Jones átlátszó bikiniben mutatta meg tökéletes idomait – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-catherine-zeta-jones-atlatszo-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-idomait-foto.htmlHiába tölti be hamarosan az 50. életévét Catherine Zeta-Jones, elképesztő formában van, amit egy gyönyörű és szexi képpel be is bizonyított. TV + Sztárok--Oldalmellet villantott Singh Viki – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190414-oldalmellet-villantott-singh-viki.htmlSingh Viki egy merész szabású ruhában villantotta meg mellének oldalát. TV + SztárokOrigoMedveczky Ilonának egészségügyi gondjai vannak, nehezen tartja rendben otthonáthttp://www.life.hu/sztarok/20190411-medveczky-ilonanak-egeszsegugyi-gondjai-vannak-nehezen-tartja-rendben-otthonat.htmlSokan csodálják Medveczky Ilona gyönyörű otthonát és kertjét. A táncművész elárulta, hogy egészségügyi problémái miatt már nehezen tartja karban otthonát. Maga takarít és a kertet is ő gondozza. TV + Sztárok--Eljegyezte Tóth Gabit Krausz Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20190414-eljegyezte-toth-gabi-enekesnot-krausz-gabor.htmlA pár másfél éve van együtt, kapcsolatuk pedig a minap szintet lépett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.