Pásztor Anna az elmúlt időszakról vallott: rengeteget sírt

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
öngyilkos zaklató Pásztor Anna sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Annát összetörte zaklatója öngyilkossága, de az azt megelőző időszak sem volt egyszerű számára. Erről vallott az énekesnő. 

Pásztor Annát hosszú ideig zaklatta egy férfi, aki késsel jelent meg az egyik koncertjén. A bíróság emberölés előkészületével vádolta az illetőt, aki végül öngyilkosságot követett el a börtönben. Anna a Mokkának vallott arról az időszakról, és azt is elárulta, hogyan van most.

Pásztor Anna az elmúlt időszakról vallott Fotó: Csudai Sándor - Origo

Egyszer csak hirtelen egy ilyen tragikus vég lett, nem is tudtam, hogy mit kezdjek magával a ténnyel,

Fotósorozat készült Ábel Anitárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-fotosorozat-keszult-abel-anitarol.htmlÁbel Anitáról fotósorozat készült, amelyből már mutatott is egy-két részletet a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Függőségéről vallott Szabó Simonhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-fuggosegerol-vallott-szabo-simon.htmlSzabó Simon színész lerántotta a leplet a függőségéről: erről a szenvedélyéről még a legnagyobb hajtás közepette sem tud lemondani.TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoKajdi Csaba megbántotta Weisz Fannit: vezetési képességén viccelődötthttp://www.life.hu/sztarok/20190415-kajdi-csaba-megbantotta-weisz-fannit-vezetesi-kepessegen-viccelodott.htmlKajdi Csabának sikerült viccelődésével túllőnie a célon: nagyon megbántotta Weisz Fannit.TV + Sztárok--Vasvári Vivien gyakran kap szexuális jellegű felkéréseket http://www.life.hu/sztarok/20190415-vasvari-vivien-gyakran-kap-szexualis-jellegu-felkereseket.htmlVasvári Vivien nem rejtegeti dögös idomait, egy-egy szexibb fotó után pedig gyakran kap illetlen felkéréseket. TV + SztárokOrigoVajna Timi még nem dolgozta fel férje, Andy Vajna haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190415-vajna-timi-meg-nem-dolgozta-fel-ferje-andy-vajna-halalat.htmlVajna Timi három hónapja vesztette el a férjét, de fájdalma nem enyhül. Aggódnak érte a rajongói. TV + SztárokOrigoCatherine Zeta-Jones átlátszó bikiniben mutatta meg tökéletes idomait – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-catherine-zeta-jones-atlatszo-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-idomait-foto.htmlHiába tölti be hamarosan az 50. életévét Catherine Zeta-Jones, elképesztő formában van, amit egy gyönyörű és szexi képpel be is bizonyított. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.