Molnár Ferenc Caramel gyermekkor vallomás mélyszegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény múltjáról vallott Molnár Ferenc Caramel. Az énekes a mélyszegénységből tört ki.

Molnár Ferenc Caramel nem titkolja, a mélyszegénységből indulva lett az ország egyik legsikeresebb előadója. Az énekes egy rádióműsorban elárulta, gyerekkorát a törökszentmiklósi cigánysoron töltötte, és annak idején náluk a hús luxuscikknek számított. Mindig is úgy érezte, valamiért kilóg a sorból, különbözik az ottani emberektől: tele van álmokkal, vágyakkal. Senki nem vette komolyan és az önbizalmát is elvették.

Azt hallgattam gyerekkoromban, hogy 'nem fogod vinni semmire', 'börtönbe fogsz úgyis kerülni!'” – idézi Caramel szavait a Pátria Rádióból a Bors.

Molnár Ferenc Caramel a múltjáról vallott Fotó: Polyák Attila - Origo

Egyedül az irodalomtanára volt, aki felismerte, hogy a fiatal fiút különleges tehetséggel áldotta meg a sors. Az énekes később egy fafeldolgozó üzemben helyezkedett el, és hogy könnyebben menjen a munka, gyakran fakadt dalra.

Végigénekeltem minden műszakot, és egy éjszaka a gépsor mellett, üvöltve énekelve döntöttem el, ismertem fel, hogy ez tesz boldoggá. Nem azért, mert büdös volt a munka.”

53 éves lett a nyolcvanas évek szexszimbóluma, Samantha Foxhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-53-eves-lett-a-nyolcvanas-evek-szexszimboluma-samantha-fox.htmlSoha nem félt megmutatni, mi rejtőzik a ruhája alatt. Samantha Fox nemcsak hangjával nyűgözte le rajongóit, hanem idomaival is. A nyolcvanas évek szexszimbóluma hétfőn ünnepelte 53. születésnapját. TV + Sztárok--Klapka György után hatalmas vagyon maradt, még mindig nem zárult le az örökösödéshttp://www.life.hu/sztarok/20190416-klapka-gyorgy-utan-hatalmas-vagyon-maradt-meg-mindig-nem-zarult-le-az-orokosodes.htmlKét évvel ezelőtt hunyt el Klapka György, ám az utána maradt hatalmas vagyonnal kapcsolatos örökösödési eljárás még mindig nem zárult le. Többek között egy 10 ezer négyzetméteres ingatlant is árulhatnak az Aranyember gyermekei. TV + Sztárok--Ekkora már Csákány Mónika, vagyis ÉNB Barbi gyermeke – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-ekkora-mar-csakany-monika-vagyis-enb-barbi-gyermeke.htmlÉNB Barbi kislánya 2017-ben született, azóta nagyon megnőtt. TV + Sztárok--Egy kádban habfürdőzik Bódi Sylvihttp://www.life.hu/sztarok/20190415-egy-kadban-habfurdozik-bodi-sylvi.htmlBódi Sylvi egy kádban habfürdőzik friss fotóján. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Jennifer Lopez nővére, Lynda – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-igy-nez-ki-jennifer-lopez-novere-lynda.htmlRitka pillanatot sikerült megörökíteniük a lesifotósoknak: Jennifer Lopez testvérét kapták lencsevégre egy közös ebéd alatt. Lynda szintén nagyon dögös. TV + Sztárok--Fotósorozat készült Ábel Anitárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-fotosorozat-keszult-abel-anitarol.htmlÁbel Anitáról fotósorozat készült, amelyből már mutatott is egy-két részletet a közösségi oldalán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.