Tóth Gabi Budapest dala Majka duett kiakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiakadtak Majka rajongói: nem tetszik nekik az a duett, amelyet a rapper Tóth Gabival közösen készített.

Immár teljes egészében meghallgatható Majka és Tóth Gabi közös dala, a Mi éltünk, amelyet a Budapest Dal 2019 pályázatára írtak. A rapper közösségi oldalán meg is osztotta a számot, rengeteg visszajelzés érkezett rá a rajongóktól és kiderült, hogy nem mindenki tetszését nyerte el. A legtöbben úgy vélik, nem az énekesnőt kellett volna partnerként választani.

„Nyugodtan meg lehet kövezni, de Gabinak nem bírom a hangját... Egyszerűen irritál...”

„Engem irritál is a vernyákolása.”

„De jó, hogy nem csak engem irritál a hangja...”

„Drukkolok a DAL-hoz, de a Tóth Gabit akkor se csípem továbbra sem.”

„Majki ment a szavazat, de csakis MIATTAD!”

„Szavaztam, Majka Te egyedül jobb lettél volna!”

„Szavaztam, de Gabi nagyon nem kellett volna!.... Bocsi!” – írták.

Nem kellett sokáig várni Tóth Gabi válaszára sem, az énekesnő kommentben osztotta ki a fanyalgókat.

Na szóval az van, hogy Szabó Zé és Molnár Tomi írt nekem egy dalt amibe fel lett kérve Majka is aki örömmel igent mondott erre a projektre amire engem is a Budapest dal projektesek kértek fel! Szóval nem értem az ilyen mocskolódó, gusztustalan agresszív hozzászólásokat! Egy dalról van szó, amit csináltunk egy megadott témakörben! Budapest, sport, álmok, erő, hit! Mi van veletek emberek??? Honnan ez a gyűlölet és mocsok? Kegyetlen világ! Kegyetlen emberek! Elveszett dühös irigy emberek... Szégyen!”

53 éves lett a nyolcvanas évek szexszimbóluma, Samantha Foxhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-53-eves-lett-a-nyolcvanas-evek-szexszimboluma-samantha-fox.htmlSoha nem félt megmutatni, mi rejtőzik a ruhája alatt. Samantha Fox nemcsak hangjával nyűgözte le rajongóit, hanem idomaival is. A nyolcnavas évek szexszimbóluma hétfőn ünnepelte 53. születésnapját. TV + Sztárok--Klapka György után hatalmas vagyon maradt, még mindig nem zárult le az örökösödéshttp://www.life.hu/sztarok/20190416-klapka-gyorgy-utan-hatalmas-vagyon-maradt-meg-mindig-nem-zarult-le-az-orokosodes.htmlKét évvel ezelőtt hunyt el Klapka György, ám az utána maradt hatalmas vagyonnal kapcsolatos örökösödési eljárás még mindig nem zárult le. Többek között egy 10 ezer négyzetméteres ingatlant is árulhatnak az Aranyember gyermekei. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán újra szerelmes: Bata Éva színésznővel van együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190416-bereczki-zoltan-ujra-szerelmes-bata-eva-szinesznovel-van-egyutt.htmlBereczki Zoltán és Bata Éva színésznő az év elején jöttek össze, három hónapja lakotnak egy párt - tudta meg a Blikk. TV + Sztárok--Ennyit változtak a Trónok harca szereplői a sorozat kezdete óta – fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-ennyit-valtoztak-a-tronok-harca-szereploi-a-sorozat-kezdete-ota.htmlEgy korszak zárul le a Trónok harca utolsó évadával nemcsak a nézők, de a színészek számára is. A sorozat 2011 áprilisában debütált, azóta sok karaktertől kellett elbúcsúznunk, de szerencsére bőven maradtak, akikért lehet rajongani: Havas Jonért, Daenerys Targaryenért vagy éppen Arya Starkért is izgulhatunk még. Az elmúlt években a karakterek változtak, fejlődtek, ahogy a színészek is. Nézd meg összeállításunkat arról, hogyan néztek ki a főbb szereplők a sorozat kezdetekor, és hogyan néznek ki most. TV + SztárokOrigoEkkora már Csákány Mónika, vagyis ÉNB Barbi gyermeke – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-ekkora-mar-csakany-monika-vagyis-enb-barbi-gyermeke.htmlÉNB Barbi kislánya 2017-ben született, azóta nagyon megnőtt. TV + Sztárok--Vasvári Vivien gyakran kap szexuális jellegű felkéréseket http://www.life.hu/sztarok/20190415-vasvari-vivien-gyakran-kap-szexualis-jellegu-felkereseket.htmlVasvári Vivien nem rejtegeti dögös idomait, egy-egy szexibb fotó után pedig gyakran kap illetlen felkéréseket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.