Még nem hallgatta ki a rendőrség a balesetező Lovasi Andrást

kihallgatás rendőrség Lovasi András nyomozás autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lovasi Andrást hamarosan kihallgatják március végi autóbalesetének ügyében.

Három héttel ezelőtt balesetezett Lovasi András. Mint ismeretes, az énekes a budapesti Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében ütközött egy rendőrautóval, és két rendőr megsérült. A gyanú szerint a balesetért Lovasi okolható, mivel áthajtott a piroson.

A Bors megtudta, hogy az eljárás elhúzódhat, egyelőre még nem történt kihallgatás az ügyben.

A nyomozás folyamatban van, gyanúsított-kihallgatás nem történt. A rendőrök gyógyulása, felépülése folyamatban van, egészségi állapotukról további tájékoztatást nem adunk” – tudatta a lappal a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya.

Lovasi András kihallgatására hamarosan sor kerül Fotó: Polyák Attila - Origo
Gesztesi Károly újra tanul: hittudományokat hallgat majdhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-gesztesi-karoly-ujra-tanul-hittudomanyokat-hallgat-majd.htmlMeglepő döntést hozott Gesztesi Károly színész. Újra iskolapadba ült, hogy hittudományokat hallgathasson. Nemcsak kedvtelés ez, komoly tervei vannak. TV + Sztárok--Majka rajongói nekiestek Tóth Gabinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-majka-rajongoi-nekiestek-toth-gabinak.htmlKiakadtak Majka rajongói: nem tetszik nekik az a duett, amelyet a rapper Tóth Gabival közösen készített. TV + SztárokOrigo53 éves lett a nyolcvanas évek szexszimbóluma, Samantha Foxhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-53-eves-lett-a-nyolcvanas-evek-szexszimboluma-samantha-fox.htmlSoha nem félt megmutatni, mi rejtőzik a ruhája alatt. Samantha Fox nemcsak hangjával nyűgözte le rajongóit, hanem idomaival is. A nyolcvanas évek szexszimbóluma hétfőn ünnepelte 53. születésnapját. TV + Sztárok--Klapka György után hatalmas vagyon maradt, még mindig nem zárult le az örökösödéshttp://www.life.hu/sztarok/20190416-klapka-gyorgy-utan-hatalmas-vagyon-maradt-meg-mindig-nem-zarult-le-az-orokosodes.htmlKét évvel ezelőtt hunyt el Klapka György, ám az utána maradt hatalmas vagyonnal kapcsolatos örökösödési eljárás még mindig nem zárult le. Többek között egy 10 ezer négyzetméteres ingatlant is árulhatnak az Aranyember gyermekei. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán újra szerelmes: Bata Éva színésznővel van együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190416-bereczki-zoltan-ujra-szerelmes-bata-eva-szinesznovel-van-egyutt.htmlBereczki Zoltán és Bata Éva színésznő az év elején jöttek össze, három hónapja lakotnak egy párt - tudta meg a Blikk. TV + Sztárok--Ekkora már Csákány Mónika, vagyis ÉNB Barbi gyermeke – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190415-ekkora-mar-csakany-monika-vagyis-enb-barbi-gyermeke.htmlÉNB Barbi kislánya 2017-ben született, azóta nagyon megnőtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.