Exatlon Hungary Palik László műsorvezető Fodor Rajmund
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Rajmund egy iskolai Exatlon-versenyen kapta meg Palik László feladatát: műsorvezető lehetett.

Az ürömi általános iskolába látogatott el Fodor Rajmund, ahol úgynevezett „Suli-Exatlont" rendeztek a diákoknak. Az egykori vízilabdásnak jutott az a megtisztelő szerep, hogy átvegye Palik László feladatát, és műsorvezetőként, játékellenőrként bizonyítson.

A munkát nagyon élvezte, a közösségi oldalára még néhány fotót és videót is feltöltött arról, mennyire ügyesek voltak a kisdiákok.

Weisz Fanni megköszönte férjének, hogy elfogadta őt siketségével együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190417-weisz-fanni-megkoszonte-ferjenek-hogy-elfogadta-ot-siketsegevel-egyutt.htmlWeisz Fanni és férje gyakran vallanak egymásnak az érzéseikről, a modell a minap is így tett Instagram-oldalán. Posztjával nagyon meghatotta szerelmét. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát egy társkeresőn találták meg: az IronLady fotóival visszaéltekhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-hosszu-katinkat-egy-tarskereson-talaltak-megaz-ironlady-fotoival-visszaeltek.htmlVisszaéltek Hosszú Katinka fotójával és nevével: egy társkereső oldalon valaki az ő nevében regisztrált.TV + SztárokOrigoKasza Tibi felesége, Manker full sminkben és göndör hajjal állt a kamerák elé: szokatlan külsőhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-kasza-tibi-felesege-manker-full-sminkben-es-gondor-hajjal-allt-a-kamerak-ele-szokatlan-kulso.htmlMegszokhattuk, hogy Kasza Tibi felesége, Manker, smink nélkül és általában összefogott hajjal mutatkozik a nyilvánosság előtt. Ezúttal azonban egy nagyon dögös sminket és göndör hajat készíttetett magának egy fotózás kedvéért.TV + SztárokOrigoTóth Gabi nagyon kiakadt a bulvárlapokrahttp://www.life.hu/sztarok/20190416-toth-gabi-nagyon-kiakadt-a-bulvarlapokra.htmlTóth Gabi kiakadt a bulvárlapokra, szerinte bosszút álltak rajta azért, mert nem akart nyilatkozni az eljegyzéséről. TV + Sztárok--Meghalt Katalin hercegné legidősebb családtagja: nagyapja nővére 107 évesen távozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190416-meghalt-katalin-hercegne-legidosebb-csaladtagja-nagyapja-novere-107-evesen-tavozott.htmlKatalin hercegné elvesztette legidősebb családtagját: gyászolja, pedig nem is ismerte. TV + Sztárok--53 éves lett a nyolcvanas évek szexszimbóluma, Samantha Foxhttp://www.life.hu/sztarok/20190416-53-eves-lett-a-nyolcvanas-evek-szexszimboluma-samantha-fox.htmlSoha nem félt megmutatni, mi rejtőzik a ruhája alatt. Samantha Fox nemcsak hangjával nyűgözte le rajongóit, hanem idomaival is. A nyolcvanas évek szexszimbóluma hétfőn ünnepelte 53. születésnapját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.