Hosszú Katinkát egy társkeresőn találták meg: visszaéltek az Iron Lady fotóival

társkereső Iron Lady visszaélés Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszaéltek Hosszú Katinka fotójával és nevével: egy társkereső oldalon valaki az ő nevében regisztrált.

Hazánk egyik legkedveltebb társkereső oldalán bukkant rá egy napilap olvasója Hosszú Katinka profiljára. Kiderült azonban, hogy nem az olimpiai bajnok úszónő regisztrált a Tinderen, hanem valaki kamuprofilt készített az ő adataival.

Hosszú Katinka Forrás: Instagram

"Most hallok először arról, hogy Katinka fent van a Tinderen. Szerintem ez biztos egy kamuprofil, sajnos rengeteg ilyen van. Nem gondolnám, hogy Katinka egy ilyen felületen keresne magának párt. Mindenképpen utána fogunk járni a dolgoknak, köszönöm, hogy értesítettek"mondta el a Riposztnak Katinka sajtósa.

Hosszú István, az Iron Lady édesapja így reagált a történekre:

"Katinkának nincs most szerelme, igaz, most nem is ez a legfontosabb az életében. A versenyzésre koncentrál, szerencsére Stockholmban is zseniálisan úszott. Nem keresi kétségbeesetten a párját, úgy van a szerelemmel, hogy majd jön az igazi, ha jönnie kell."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.