Kökény Attila nyilatkozott az ítéletéről

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
Kökény Attila vesztegetés ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Attilát hivatali vesztegetéssel vádolják, ami miatt pénzbírságot kapott, de lehet, hogy nem ússza meg ennyivel. 

Az énekes és felesége 2014-ben, Törökországból hazatérve arra kérte az egyik pénzügyőrt, hogy ne vizsgálják át a csomagjaikat, és így mentesüljenek a vámeljárás alól. Az énekes végig ártatlannak vallotta magát, az ítélettel azonban ennek ellenére nem elégedetlen. A hivatali vesztegetés miatt egymillió forintos pénzbüntetésre ítélték, de lehet, hogy nem ússza meg ennyivel.

Kökény Attila nem elégedetlen az ítélettel Fotó: Hámori Zsófia - Origo

A Központi Nyomozó Főügyészség Közleménye szerint ugyanis a vádhatóság súlyosbításért fellebbezett. Kökény Attilát a Ripost kereste meg az üggyel kapcsolatban. „Nem vagyok elégedetlen az ítélettel" – mondta szűkszavúan az énekes, a büntetés súlyosbításának lehetőségéről azonban nem kívánt nyilatkozni, ahogy az ügyvédje sem.

Debreczeni Zita elárulta, voltak félreértések közte és anyósa közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190417-debreczeni-zita-elarulta-voltak-felreertesek-kozte-es-anyosa-kozott.htmlDebreczeni Zita és az anyósa között eleinte voltak félreértések, de mára elmúltak a kezdeti nehézségek. TV + SztárokOrigoTóth Verának ágyba hozta a reggelit a szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190417-toth-veranak-agyba-hozta-a-reggelit-a-szerelme.htmlOrigoWeisz Fanni megköszönte férjének, hogy elfogadta őt siketségével együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190417-weisz-fanni-megkoszonte-ferjenek-hogy-elfogadta-ot-siketsegevel-egyutt.htmlWeisz Fanni és férje gyakran vallanak egymásnak az érzéseikről, a modell a minap is így tett Instagram-oldalán. Posztjával nagyon meghatotta szerelmét. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát egy társkeresőn találták meg: az IronLady fotóival visszaéltekhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-hosszu-katinkat-egy-tarskereson-talaltak-megaz-ironlady-fotoival-visszaeltek.htmlVisszaéltek Hosszú Katinka fotójával és nevével: egy társkereső oldalon valaki az ő nevében regisztrált.TV + SztárokOrigoKasza Tibi felesége, Manker full sminkben és göndör hajjal állt a kamerák elé: szokatlan külsőhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-kasza-tibi-felesege-manker-full-sminkben-es-gondor-hajjal-allt-a-kamerak-ele-szokatlan-kulso.htmlMegszokhattuk, hogy Kasza Tibi felesége, Manker smink nélkül és általában összefogott hajjal mutatkozik a nyilvánosság előtt. Ezúttal azonban nagyon dögös sminket és göndör hajat készíttetett magának egy fotózás kedvéért. TV + SztárokOrigoVajna Timi szerint Andy egy varjún keresztül üzent nekihttp://www.life.hu/sztarok/20190416-vajna-timi-szerint-andy-egy-varjun-keresztul-uzent-neki.htmlVajna Tímea szobájába berepült egy varjú. Andy Vajna özvegye különös jelentést tulajdonít az esetnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.