Schobert Norbikát bántották az előző iskolájában: intézményt váltott

Rubint Réka iskola Schobert Norbi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi és Réka nagyobbik fiát bántották az előző iskolájában a híres szülei miatt, ezért úgy döntött, intézményt vált. 

Rubint Réka és Schobert Norbi nagyobbik fiának nem volt egyszerű az iskolában, ugyanis sokszor csúfolták a társai. A most 13 éves fiú ezért úgy döntött, hogy iskolát vált.

Schobert Norbikát bántották az iskolában Forrás: TV2/MasterChef Junior

Néhányan a szüleim ismertsége miatt bántottak, ami nagyon rosszulesett.

StorynakNagyon jó fej gyerekek járnak ide, akik a kezdetektől bátorítottak, hogy nyissak feléjük, és nagyon kedvesek a tanárok is

Azurák Csaba távozik a TV2-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-azurak-csaba-tavozik-a-tv2tol.htmlA TV2 közleményben tudatta: Azurák Csaba távozik a csatornától. TV + Sztárok--Kökény Attila nyilatkozott az ítéletérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-kokeny-attila-nyilatkozott-az-iteleterol.htmlKökény Attilát hivatali vesztegetéssel vádolják, ami miatt pénzbírságot kapott, delehet, hogy nem ússza meg ennyivel. TV + Sztárok--Debreczeni Zita elárulta, voltak félreértések közte és anyósa közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190417-debreczeni-zita-elarulta-voltak-felreertesek-kozte-es-anyosa-kozott.htmlDebreczeni Zita és az anyósa között eleinte voltak félreértések, de mára elmúltak a kezdeti nehézségek. TV + SztárokOrigoHosszú Katinkát egy társkeresőn találták meg: az IronLady fotóival visszaéltekhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-hosszu-katinkat-egy-tarskereson-talaltak-megaz-ironlady-fotoival-visszaeltek.htmlVisszaéltek Hosszú Katinka fotójával és nevével: egy társkereső oldalon valaki az ő nevében regisztrált.TV + SztárokOrigoKasza Tibi felesége, Manker full sminkben és göndör hajjal állt a kamerák elé: szokatlan külsőhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-kasza-tibi-felesege-manker-full-sminkben-es-gondor-hajjal-allt-a-kamerak-ele-szokatlan-kulso.htmlMegszokhattuk, hogy Kasza Tibi felesége, Manker smink nélkül és általában összefogott hajjal mutatkozik a nyilvánosság előtt. Ezúttal azonban nagyon dögös sminket és göndör hajat készíttetett magának egy fotózás kedvéért. TV + SztárokOrigoKároly herceg bejegyzéséből lehet sejteni, mikor szül Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190416-karoly-herceg-bejegyzesebol-lehet-sejteni-mikor-szul-meghan-markle.htmlMájus 7-én Károly herceg és Camilla németországi turnéra indul. A rajongók úgy sejtik, azért választották ezt az időpontot, mert addigra Meghan Markle biztosan megszül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.