Sophie Turner megküzdött a depresszióval és az öngyilkos gondolatokkal

Forrás: AFP/Angela Weiss -
depresszió öngyilkos Gondolat öngyilkosság Joe Jonas szerelem Sophie Turner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A depresszióval és az öngyilkos gondolatokkal is megküzdött a Trónok harca színésznője, Sophie Turner. A Sansa Starkot alakító színésznő elmondta, mi segített neki abban, hogy szeretni tudja magát. 

Tinédzserkorában kezdődött Sophie Turner, a Trónok harca Sansa Starkjának depressziója. Az öngyilkos gondolatokkal is meg kellett küzdenie.

Dr. Phil podcastjában mesélt a problémájáról. A Daily Mail cikke szerint, amikor elkezdett szerepelni a sorozatban, még rosszabb lett a helyzet. Szívére vette a kritikákat a külsejével és a színészi játékával kapcsolatban.

Maisie Williams és Sophie Turner együtt nőttek fel a forgatáson Forrás: AFP/Angela Weiss

Két ember segített neki kilábalni a nehéz időszakból. "Joe arra sarkallt, hogy szeressem magam – utalt kedvesére, Joe Jonasra Sophie Turner. – Ha valaki mindennap azt mondja neked, hogy szeret, akkor te is szereted magad" – folytatta a színésznő.

A másik személy, aki sokat segített neki, sorozatbeli testvére, az Arya Starkot alakító Maisie Williams volt. Mindent meg tudtak beszélni egymással.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.