Legbefolyásosabb hírességek Taylor Swift Time befolyás Michelle Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, kik kerültek fel a Time magazin legbefolyásosabb embereinek 100-as listájára.

Idén is elkészítette a Time magazin azt a 100-as listát, amelybe a világ legbefolyásosabb emberei kerültek be. Ezúttal is találunk köztük művészeket, sportolókat és egyéb hírességeket.

Ott van a legjobbak között például Taylor Swift is, akiről Shawn Mendes írt ajánlást.

Amióta csak az eszemet tudom, Taylor Swift-rajongó vagyok. De egészen addig, amíg személyesen nem találkoztam vele, nem tudtam, hogy ennyire csodálatos személyiség" – idézi az énekes szavait a Daily Mail.

A listán rajta kívül még olyan hírességek szerepelnek, mint például Lady Gaga, Brie Larson, Spike Lee, Emilia Clarke, Ariana Grande, Mahershala Ali, Glenn Close, Rami Malek, Chrissy Teigen, Michelle Obama vagy épp Dwayne Johnson.

Megsérült Kállay-Saunders András combizmahttp://www.life.hu/sztarok/20190418-megserult-kallay-saunders-andras-combizma.htmlKállay-Saunders Andrásnak egy óvatlan mozdulat miatt elszakadt a combizma. TV + SztárokOrigoKedvese, Takács Zsuzsi is feltűnik Zámbó Krisztián új videoklipjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190418-kedvese-takacs-zsuzsi-is-feltunik-zambo-krisztian-uj-videoklipjeben.htmlZámbó Krisztián édesapja egyik nagy slágerét, a Jó asszony című dalt hangszerelte újra, Young G-vel közösen. A dalhoz készült klipben Krisztián kedvese, Takács Zsuzsi is feltűnik. TV + SztárokOrigoFodor Zsóka elköltözött Békéscsabáról, mert nem szerették a kollégáihttp://www.life.hu/sztarok/20190418-fodor-zsoka-elkoltozott-bekescsabarol-mert-nem-szerettek-a-kollegai.htmlA színésznő elköltözött Békéscsabáról, mert úgy érezte, nem szeretik a kollégái, így pedig képtelen dolgozni. TV + SztárokOrigoZárkózottan élt utolsó éveiben Bács Ferenchttp://www.life.hu/sztarok/20190418-zarkozottan-elt-utolso-eveiben-bacs-ferenc.htmlUtolsó éveiben visszavonultan élt fiatal feleségével Bács Ferenc. TV + Sztárok--X-Faktor: Dallos Bogi kiakadt ByeAlexrehttp://www.life.hu/sztarok/20190418-x-faktor-dallos-bogi-kiakadt-byealexre.htmlCsak egy napja derült ki, hogy Radics Gigit ki váltja az X-Faktorban, de Dallos Bogi máris rengeteg kritikát kapott. Ráadásul ByeAlexre is kiakadt. TV + SztárokOrigoHalle Berry friss fotóján melltartó nélkül pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-halle-berry-friss-fotojan-melltarto-nelkul-pozol.htmlHalle Berry a friss fotóján a farmerdzsekije alá még csak melltartót sem vett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.