Karda Bea és férje külön élnek egymástól

Forrás: Viasat3 -
Karda Bea házasság férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karda Bea elárulta, hiába házasodtak össze a férjével három évvel ezelőtt, a mai napig külön élnek.

Karda Beára kilenc évvel ezelőtt talált rá újra a boldogság az után, hogy 10 éves házassága Som Lajossal tönkrement. Akkor az interneten ismerte meg Lászlót, és a pár hamar egymásba szeretett. Három évvel ezelőtt összeházasodtak, de most kiderült, azóta sem költöztek össze, nem élnek egy fedél alatt. Az énekesnő a Ripostnak elárulta, ez nem azt jelenti, hogy ne lennének szerelmesek egymásba.

Talán furcsa lehet ez egy kívülálló számára, de nekünk bevált a külön háztartás. Lacinak is megvan a privát szférája, és nekem is, így tulajdonképpen nem kell elviselnünk egymás „nünükéit", amik kialakultak bennünk az egyedül leélt éveink alatt. (...) Ez persze nem azt jelenti, hogy sosem alszunk egy fedél alatt, sőt... Laci nagyon sokat van nálam, és én is gyakran megyek az ő kis házába. A hétvégéket pedig mindig együtt töltjük, hiszen elkísér a fellépéseimre. Én ki merem jelenteni, hogy ez a jó kapcsolatunk titka. Ha összekapunk valami apróságon, nem kell egymást kerülgetnünk..."

Karda Bea és férje Forrás: Viasat3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.