Összetört édesapja halálhírétől Bács Kati

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
gyász halálhír Bács Ferenc Bács Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a viszonyuk az utóbbi években nem volt felhőtlen, Bács Ferenc lánya, Bács Kati teljesen összetört édesapja halálhírétől.

Pár nappal ezelőtt, 83 éves korában elhunyt Bács Ferenc. A halálhír teljesen megdöbbentette a kollégákat, barátokat. A Ripost azt írja, a színész lánya, Kati a hírekből értesült a történtekről. Bár évek óta nem volt jó a kapcsolatuk, teljesen összetört a hír hallatán.

Nagyon sírok, nem tudtam átölelni, senki nem tájékoztatott semmiről..." – nyilatkozta a lapnak.

A viszonyuk amiatt romlott meg, mert a színészre egy fiatal gyermekpszichológus, Edina személyében talált rá a boldogság. Bács Kati nem örült a választásnak, ugyanakkor folyamatosan próbálta rendezni a kapcsolatukat.

Bács Ferenc 83 éves korában hunyt el Forrás: MTI/Zih Zsolt
Agyonlőtték Skóciában a Trainspotting 2 sztárját, Bradley Welshthttp://www.life.hu/sztarok/20190418-agyonlottek-skociaban-a-trainspotting-2-sztarjat-bradley-welsh.htmlAgyonlőtték a Trainspotting 2 sztárját, Bradley Welsht. TV + Sztárok--Flipper Öcsi édesanyja szerint a zenészt a nők tették tönkrehttp://www.life.hu/sztarok/20190418-flipper-ocsi-edesanyja-szerint-a-zeneszt-a-nok-tettek-tonkre.htmlFlipper Öcsi 2008-ban távozott az élők sorából, több mint 10 éve nincs köztünk a zenész, de családtagjai és rajongói soha nem feledik. Édesanyja elárulta, mi is vezetett Öcsi halálához. TV + Sztárok--Dallos Bogi elárulta, milyen érzés, hogy ő lesz az új X-Faktor mentor: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-dallos-bogi-elarulta-milyen-erzes-hogy-o-lesz-az-uj-xfaktor-mentor-video.htmlRadics Gigi helyett az idei X-Faktor női mentora Dallos Bogi lesz.TV + SztárokOrigoSztárok, akik csúnyán bánnak az alkalmazottaikkal: Jennifer Lopeznél és Sharon Stone-nál sem jó dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20190417-sztarok-akik-csunyan-bannak-az-alkalmazottaikkal-jennifer-lopez-es-sharon-stone.htmlAzt hihetnénk, hogy a sztárok mellett dolgozni maga a valóra vált álom, de valójában nem minden híresség bánik úgy az alkalmazottaival, ahogy azt megérdemelnék. Sajnos a világsztárok közül meglehetősen sokan használják ki az alkalmazottaikat, bánnak velük csúnyán, vagy nem fizetik meg őket rendesen – pedig volna miből. TV + SztárokOrigoPalvin Barbara gyűrűt visel az ujján, hatalmas mosollyal mutatta meghttp://www.life.hu/sztarok/20190417-palvin-barbara-gyurut-visel-az-ujjan-hatalmas-mosollyal-mutatta-meg.htmlZajlik az élet a világhírű magyar modell, Palvin Barbara körül. Nemrégiben a Victoria's Secret angyalai közé választották, most pedig ennek jegyében gyűrű is került az ujjára. TV + SztárokOrigoSchobert Norbikát bántották az előző iskolájában: intézményt váltotthttp://www.life.hu/sztarok/20190417-schobert-norbikat-bantottak-elozo-iskolajaban-intezmenyt-valtott.htmlSchobert Norbi és Réka nagyobbik fiát bántották az előző iskolájában a híres szülei miatt, ezért úgy döntött, intézményt vált. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.