Palik Lászlónak felejthetetlen élményt nyújtott az Exatlon Hungary

Exatlon Hungary Palik László felejthetetlen emlék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapokon keresztül vezette Palik László az Exatlon Hungary című műsort, ahol a versenyzők elképesztő teherbírásról tettek tanúbizonyságot. A műsorvezető meghatóan nyilatkozott az elmúlt időszakról. 

Mélypontoknak és lelki magaslatoknak is tanúi lehettünk az Exatlon Hungary műsorában. Palik László hónapokon keresztül vezette a vetélkedőt a Dominikai Köztársaságban, távol a családjától. Az Instagramon közzétett bejegyzéséből kiderült, hogy neki is felejthetetlen élményt nyújtottak az elmúlt hetek.

"Voltak pillanatok az elmúlt hónapokban, amik talán egy életre belémivódtak... higgyétek el, csodálatosan kemény emberekkel, atlétákkal, harcosokkal, szóval érző, lélegző jó emberekkel tölthettem az elmúlt hónapjaimat. Példaképek" – írta a videóhoz Palik László.

Összetört édesapja halálhírétől Bács Katihttp://www.life.hu/sztarok/20190418-osszetort-edesapja-halalhiretol-bacs-kati.htmlBár a viszonyuk az utóbbi években nem volt felhőtlen, Bács Ferenc lánya, Bács Kati teljesen összetört édesapja halálhírétől. TV + Sztárok--Agyonlőtték Skóciában a Trainspotting 2 sztárját, Bradley Welshthttp://www.life.hu/sztarok/20190418-agyonlottek-skociaban-a-trainspotting-2-sztarjat-bradley-welsh.htmlAgyonlőtték a Trainspotting 2 sztárját, Bradley Welsht. TV + Sztárok--Ez volt az a pillanat, amikor Vilmos herceg beleszerethetett Katalinbahttp://www.life.hu/sztarok/20190418-ez-volt-az-a-pillant-amikor-vilmos-herceg-beleszerethetett-katalinba.htmlEgy egyetemi divatshow alkalmával szeretett egymásba Vilmos herceg és Katalin hercegné. Ennek immár 17 éve. TV + SztárokOrigoFlipper Öcsi édesanyja szerint a zenészt a nők tették tönkrehttp://www.life.hu/sztarok/20190418-flipper-ocsi-edesanyja-szerint-a-zeneszt-a-nok-tettek-tonkre.htmlFlipper Öcsi 2008-ban távozott az élők sorából, több mint 10 éve nincs köztünk a zenész, de családtagjai és rajongói soha nem feledik. Édesanyja elárulta, mi is vezetett Öcsi halálához. TV + Sztárok--Palvin Barbara gyűrűt visel az ujján, hatalmas mosollyal mutatta meghttp://www.life.hu/sztarok/20190417-palvin-barbara-gyurut-visel-az-ujjan-hatalmas-mosollyal-mutatta-meg.htmlZajlik az élet a világhírű magyar modell, Palvin Barbara körül. Nemrégiben a Victoria's Secret angyalai közé választották, most pedig ennek jegyében gyűrű is került az ujjára. TV + SztárokOrigoDallos Bogi elárulta, milyen érzés, hogy ő lesz az új X-Faktor mentor: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-dallos-bogi-elarulta-milyen-erzes-hogy-o-lesz-az-uj-xfaktor-mentor-video.htmlRadics Gigi helyett az idei X-Faktor női mentora Dallos Bogi lesz.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.