Így élte meg Diana, amikor a szülés után a fotósoknak kellett pózolnia

Forrás: AFP -
pózolás szülés Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy sok minden egyéb esetében Meghan hercegné a szülés utáni dolgokban sem szeretné magát tartani a hagyományokhoz, mint például ahhoz, hogy a szülés után a kórház lépcsőjén pózoljon a pér órás babájával. Katalin mindháromszor megtette ezt, és egykor Diana is, aki akkor arról is beszélt, hogy mit érzett akkor.

„Amikor elhagytam a kórházat, alig bírtam egyik lábamat tenni a másik után. Rettenetesen fájtak a varratok. Nagy erőfeszítésembe került, hogy ott álljak és mosolyogjak, ha csak néhány percig is. Amint pedig az autónk elindult, és a fotósok sem láthattak már, sírva fakadtam" – mesélte akkor Diana hercegné, aki két év elteltével, 1984-ben még egyszer végigcsinálta ezt kisebbik fiának, Harry hercegnek a születése után, írja a Mirror nyomán a Blikk.

Forrás: AFP

Instafotója miatt estek neki Nánási Pálnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190419-instafotoja-miatt-estek-neki-nanasi-palnak-ordog-nora-ferjenek.htmlKommentháború bontakozott ki Nánási Pál Instagram oldalán. A fotós nem titkoltan egy terméket reklámoz a képen, volt, aki ebbe kötött bele, miszerint erőltetett. TV + Sztárok--Kedvese, Takács Zsuzsi is feltűnik Zámbó Krisztián új videóklipjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190418-kedvese-takacs-zsuzsi-is-feltunik-zambo-krisztian-uj-videoklipjeben.htmlZámbó Krisztián édesapja egyik nagy slágerét, a Jó asszony című dalt hangszerelte újra Young G-vel közösen. A dalhoz készült klipben Krisztián kedvese, Takács Zsuzsi is feltűnik. TV + SztárokOrigoKritikusaihoz szólt a Facebookon Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20190414-kritikusaihoz-szolt-a-facebookon-toth-vera-enekesno.htmlTóth Vera hosszú posztban szól azokhoz, akik kommentjeikben bántják, vagy megjegyzéseket tesznek a boldogságára. TV + SztárokOrigoEljegyezte Tóth Gabit Krausz Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20190414-eljegyezte-toth-gabi-enekesnot-krausz-gabor.htmlA pár másfél éve van együtt, kapcsolatuk pedig a minap szintet lépett. TV + SztárokOrigoFájdalmas döntést hozott Müller Attila: búcsút int a színháznakhttp://www.life.hu/sztarok/20190407-muller-attila-bucsut-int-a-szinhaznak.htmlMüller Attila évekig meghatározó arca volt a hazai televíziózásnak, illetve több színházi darabban is játszott. Az utóbbi években azonban visszavonult a média világától. Most elárulta, miért nem láthatják már a nézők a színházban sem. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huTörött karjáról posztolt képet Hosszú Katinka: 10 éves volt az olimpiai bajnokhttp://www.life.hu/sztarok/20190407-torott-karjarol-posztolt-kepet-hosszu-katinka-10-eves-volt-az-olimpiai-bajnok.htmlHosszú Katinka az Instagramon osztott meg egy fotót, amelyen tíz évesen, törött karral adott interjút. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.