Nánási Pál Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kommentháború bontakozott ki Nánási Pál Instagram-oldalán. A fotós nem titkoltan egy terméket reklámoz a képen, volt, aki ebbe kötött bele, miszerint erőltetett. 

Nánási Pál alábbi Insta-fotója alatt áll a bál – vannak, akik szerint a hírességek hiteltelenek lesznek, ha reklámarccá válnak, mások szerint ennél nincs természetesebb. A vitába a fotós is bekapcsolódott:

„Húúú ezt még nagyon hosszan tudnám mondani. Kb. 20 éve forog az életem a reklám körül, és nagyon sokat változott a világ azóta is. Nekem semmi furcsa nincs a reklámban. Sőt, még aktfotókat is csináltam sokat. Bár ennek semmi köze a reklámhoz. Vagyis csak annyiban igen, hogy volt idő, amikor a meztelenség volt a legerősebb reklám erő. Húú, na látom, velem sok baj van. Én csak egy p.ncifotós vagyok, aki elvette az Ördög Nórát, aztán nagy lett a pofája. Szóval ez hosszú, én meg nem tudok írni, mert az ujjam az exponáló gombhoz szokott” – idézi Nánási Pált a Blikk. A fotós egy kommentben azt is megemlítette: amit szeret vagy ami érdekli, azt szívesen reklámozza.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.