Kiszivárgott egy fotó: erre alapozzák, hogy Vilmos megcsalja Katalint

Forrás: MTI/EPA/Neil Hall -
Katalin hercegnő Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy tavalyi Twitter-bejegyzésre kapta fel a fejét a világ, amelyen sokan azt vélik látni, hogy Vilmos egy klubban megcsókol egy nőt, aki nem az akkor várandós Katalin. 

Hogy ez valóban így volt-e, azt nem lehet eldönteni az igencsak homályos paparazzófotóról, de ennek fényében érthető lenne az az egy hónappal ezelőtt kiszivárgott hír, miszerint Katalin hercegné utasította férjét és a barátaikat, hogy közösítsék ki a társaságból Rose Hanburyt.

Sokak szerint a sors ismétli önmagát a brit királyi családban, és Vilmos herceg éppen úgy viselkedik, mint egykor az apja, de erre tulajdonképpen nincs bizonyíték.

Így élte meg Diana, amikor a szülés után a fotósoknak kellett pózolniahttp://www.life.hu/sztarok/20190419-igy-elte-meg-diana-amikor-a-szules-utan-a-fotosoknak-kellett-pozolnia.htmlAhogy sok minden egyéb esetében Meghan hercegné a szülés utáni dolgokban sem szeretné magát tartani a hagyományokhoz, mint például ahhoz, hogy a szülés után a kórház lépcsőjén pózoljon a pér órás babájával. Katalin mindháromszor megtette ezt, és egykor Diana is, aki akkor arról is beszélt, hogy mit érzett akkor.TV + Sztárok--Insta-fotója miatt estek neki Nánási Pálnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190419-instafotoja-miatt-estek-neki-nanasi-palnak-ordog-nora-ferjenek.htmlKommentháború bontakozott ki Nánási Pál Instagram-oldalán. A fotós nem titkoltan egy terméket reklámoz a képen, volt, aki ebbe kötött bele, miszerint erőltetett. TV + Sztárok--Kedvese, Takács Zsuzsi is feltűnik Zámbó Krisztián új videóklipjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190418-kedvese-takacs-zsuzsi-is-feltunik-zambo-krisztian-uj-videoklipjeben.htmlZámbó Krisztián édesapja egyik nagy slágerét, a Jó asszony című dalt hangszerelte újra Young G-vel közösen. A dalhoz készült klipben Krisztián kedvese, Takács Zsuzsi is feltűnik. TV + SztárokOrigoHarmincmilliós fénytechnikát villant koncertjein Rúzsa Magdihttp://www.life.hu/sztarok/20190414-millios-fenytechnikat-villant-koncertjein-ruzsa-magdi-enekesno.htmlAz énekesnő április közepétől beleveti magát a turnézásba. Negyven helyszínen, több fesztiválon, de az Arénában is fellép majd. Most sikere titkát is elárulta. TV + SztárokOrigoRendőrautóval karambolozott Lovasi Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20190328-rendorautoval-karambolozott-lovasi-andras-zenesz.htmlSzerda délután 4 óra körül rendőrautóval ütközött egy terepjáró Budapest VII. kerületében, az ütközés után pedig egy harmadik autó is nekiütközött a rendőrautónak. A balesetben két rendőr is megsérült. Azóta kiderült, hogy az ismert magyar zenész, Lovasi András ült a terepjáró volánjánál. TV + Sztárok--Fájdalmas döntést hozott Müller Attila: búcsút int a színháznakhttp://www.life.hu/sztarok/20190407-muller-attila-bucsut-int-a-szinhaznak.htmlMüller Attila évekig meghatározó arca volt a hazai televíziózásnak, illetve több színházi darabban is játszott. Az utóbbi években azonban visszavonult a média világától. Most elárulta, miért nem láthatják már a nézők a színházban sem. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBalesetet szenvedtek A mi kis falunk színészeihttp://www.life.hu/sztarok/20190324-balesetet-szenvedtek-a-mi-kis-falunk-szineszei-molnar-aron-szekely-b-miklos.htmlA mi kis falunk harmadik évadának a forgatása nem a várt tempóban alakult. Molnár Áron agyrázkódást szenvedett, és a szeme is bevérzett, Székely B. Miklós pedig több hétre kórházba került a baleset miatt, így hozzájuk kellett igazítani a munkát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.