Adele szakított gyermeke apjával, már szét is költöztek

Forrás: AFP/Getty Images/Frederick M. Brown -
Adele költözés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
7 év szerelem után véget ért Adele kapcsolata. A világsztár és kedvese már szét is költöztek.

A hírt megerősítették: Adele és gyermekének apja 7 év után szakítottak.

Adele Forrás: AFP/Getty Images/Frederick M. Brown

Közleményt adtak ki, amelyben elismerték a szakítás tényét, és elárulták, hogy a gyereküket továbbra is közösen fogják nevelni. Valamint kérik a sajtó megértését, mert nem szeretnének az életükről nyilatkozni – írta meg a The Guardian.

Vasvári Vivien InstaStory-ban osztotta ki követőit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-vasvari-vivien-instastoryban-osztotta-ki-kovetoit-foto.htmlVasvári Vivien mindent megoszt követőivel közösségi oldalán. Ezúttal arról mesélt, hogy szokatlan módon, késik a menstruációja. Bár nem vár kisbabát, aggódik a celeb, mert nála ilyen nem szokott előfordulni. Követőitől kapott hideget és meleget is a témában, amire természetesen ő is reagált.TV + SztárokOrigoKourtney Kardashian nagyon merész ruhát választott a szülinapi bulijára: se bugyi, se melltartóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-kourtney-kardashian-nagyon-meresz-ruhat-valasztott-a-szulinapi-bulijara-se-bugyi-se-melltarto.htmlKourtney Kardashian hatalmas szülinapi bulit csapott, ahol természetesen Hollywood szín-java is megmutatta magát. Az est legfeltűnőbb tagja mégis maga a szülinapos volt csupán, aki olyan ruhát választott az alkalomra, amit csak kevesen mernek.TV + Sztárok--David Beckham megmutatta a feleségét smink nélkül, közvetlenül ébredés után – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-david-beckham-megmutatta-feleseget-smink-nelkul-kozvetlenul-ebredes-utan-foto.htmlDavid Beckham megmutatta a feleségét, Victoriát, hogy fest smink nélkül, közvetlenül ébredés után. Vajon mit szólt ehhez a sztármami? TV + Sztárok--Tatár Csilla megmutatta, hogy nézett ki hosszú hajjal, gimnazista tablóképén – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-tatar-csilla-megmutatta-hogy-nezett-ki-hosszu-hajjal-gimnazista-tablokepen-foto.htmlTatár Csilla védjegyévé vált a rövid szőke haj. Ám nem volt ez mindig így: hosszú szőke fürtjei voltak fiatalabb korában. Meg is mutatta. TV + SztárokOrigoP. László, a Teréz körúti robbantó szökést tervezett: a családja segítségét kértehttp://www.life.hu/sztarok/20190420-p-laszlo-a-terez-koruti-robbanto-szokest-tervezett-csaladja-segitseget-kerte.htmlA Teréz körúti robbantó szökést tervezett: egy kézzel írt levélben kérte arra egyik családtagját, hogy vigyen neki fegyvert és lőszereket. TV + SztárokSophie Turner megküzdött a depresszióval és az öngyilkos gondolatokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20190417-sophie-turner-megkuzdott-a-depresszioval-es-az-ongyilkos-gondolatokkal.htmlA depresszióval és az öngyilkos gondolatokkal is megküzdött a Trónok harca színésznője, Sophie Turner. A Sansa Starkot alakító színésznő elmondta, mi segített neki abban, hogy szeretni tudja magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.