Gáspár Bea elárulta: kiközösítették a celebek a Konyhafőnök VIP-ben

Forrás: Gáspár Bea/Instagram -
kiközösítés Konyhafőnök VIP Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea elárulta, hogy a Konyhafőnök VIP-ben kiközösítették őt celebtársai. Mindenki Kovács Kati olimpikonnak szurkolt, aki Bea elmondása szerint nagyon sportszerűtlenül viselkedett.

Gáspár Bea elárulta, hogy celebtársai a Konyhafőnök VIP című műsorban teljesen kiközösítették, és a döntőben egyetlen csapattárs sem volt, aki őt támogatta volna. Mindenki Kovács Katalin olimpikonnak szurkolt. Szerinte Kati nagyon sportszerűtlen volt vele és nem tudta elviselni a gondolatát sem annak, hogy második legyen.

Gáspár Bea Forrás: Gáspár Bea/Instagram

"Kata a gondolatot sem tudta elviselni, hogy második legyen, nem is viselkedett velem sportszerűen. Az összes többi celeb versenyző neki szurkolt, az ő öltözőjében volt, őt biztatta. Az én öltözőm kongott az ürességtől, a szerkesztők a lányomat, Evelint hívták fel, hogy jöjjön be nekem szurkolni" – mesélte a MédiaPiacnak Gáspár Bea, írta meg Bors.

Vajna Timi így éli meg a férje elvesztését három hónappal a tragédia után – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-vajna-timi-igy-eli-meg-ferje-elveszteset-harom-honappal-a-tragedia-utanfoto.htmlHárom hónapja hunyt el Andy Vajna. A felesége szűnni nem akaró fájdalommal gondol rá. A közösségi oldalán elárulta, miként éli meg a szörnyű veszteséget ennyivel a tragédia után. TV + SztárokOrigoJakabos Zsuzsa úszónő bikiniben spárgázott – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-jakabos-zsuzsa-uszono-bikiniben-spargazott-fotot.htmlMicsoda fotót tett közzé a közösségi oldalán Jakabos Zsuzsa! Így élvezi az első napsugarakat. TV + SztárokOrigoAdele szakított gyermeke apjával, már szét is költöztekhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-adele-szakitott-gyermeke-apjaval-mar-szet-is-koltoztek.html7 év szerelem után véget ért Adele kapcsolata. A világsztár és kedvese már szét is költöztek. TV + Sztárok--Kourtney Kardashian nagyon merész ruhát választott a szülinapi bulijára: se bugyi, se melltartóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-kourtney-kardashian-nagyon-meresz-ruhat-valasztott-a-szulinapi-bulijara-se-bugyi-se-melltarto.htmlKourtney Kardashian hatalmas szülinapi bulit csapott, ahol természetesen Hollywood szín-java is megmutatta magát. Az est legfeltűnőbb tagja mégis maga a szülinapos volt csupán, aki olyan ruhát választott az alkalomra, amit csak kevesen mernek.TV + Sztárok--David Beckham megmutatta a feleségét smink nélkül, közvetlenül ébredés után – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-david-beckham-megmutatta-feleseget-smink-nelkul-kozvetlenul-ebredes-utan-foto.htmlDavid Beckham megmutatta a feleségét, Victoriát, hogy fest smink nélkül, közvetlenül ébredés után. Vajon mit szólt ehhez a sztármami? TV + Sztárok--P. László, a Teréz körúti robbantó szökést tervezett: a családja segítségét kértehttp://www.life.hu/sztarok/20190420-p-laszlo-a-terez-koruti-robbanto-szokest-tervezett-csaladja-segitseget-kerte.htmlA Teréz körúti robbantó szökést tervezett: egy kézzel írt levélben kérte arra egyik családtagját, hogy vigyen neki fegyvert és lőszereket. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.