P. László, a Teréz körúti robbantó szökést tervezett: a családja segítségét kérte

robbantás szökés börtönből Teréz körút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Teréz körúti robbantó szökést tervezett: egy kézzel írt levélben kérte arra egyik családtagját, hogy vigyen neki fegyvert és lőszereket.

A 27 éves P. Lászlót, a Teréz körúti robbantót folyamatosan kamerák őrzik, így esélye sincs a szökésre. Éppen ezért egy kézzel írt levelet csomagolt egy papír zsebkendőbe, amelyet a testvérének szeretett volna átadni a következő beszélőjükön. Levelében leírta, hogy szökni akar, amihez fegyverre és lőszerre lenne szüksége. Alaposan átgondolta a tervét, még egy drónt is be akart vetni az akcióba. A terve azonban meghiúsult, az irományt megszerezték – írta meg a Bors.

A Teréz körúti robbantó pere a Budapesti Fővárosi Törvényszéken, 2018. január 31-én Fotó: Szabó Gábor - Origo

Mint ismeretes, 2016-ban a Teréz körúton robbantott egy férfi. A bűncselekményben két rendőr is komolyan megsérült. P. László leghamarabb harminc év múlva szabadulhat.

Tatár Csilla megmutatta, hogy nézett ki hosszú hajjal, gimnazista tablóképén: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-tatar-csilla-megmutatta-hogy-nezett-ki-hosszu-hajjal-gimnazista-tablokepen-foto.htmlTatár Csilla védjegyévé vált a rövid szőke haj. Ám nem volt ez mindig így: hosszú szőke fürtjei voltak fiatalabb korában. Meg is mutatta.TV + SztárokOrigoEnnyit kereshetnek az X-Faktor mentorai: akár több tíz millió forintot is kóstálhat a gázsijukhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-ennyit-kereshetnek-az-xfaktor-mentorai-akar-tobb-tiz-millio-forintot-is-kostalhat-a-gazsijuk.htmlMint kiderült, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti mellé idén Dallos Bogi is csatlakozik mentorként. A 4 ítész elképesztő összegeket kap a szereplésért, amennyiben igazak a hírek.TV + SztárokOrigoInsta-fotója miatt estek neki Nánási Pálnakhttp://www.life.hu/sztarok/20190419-instafotoja-miatt-estek-neki-nanasi-palnak-ordog-nora-ferjenek.htmlKommentháború bontakozott ki Nánási Pál Instagram-oldalán. A fotós nem titkoltan egy terméket reklámoz a képen, volt, aki ebbe kötött bele, miszerint erőltetett. TV + Sztárok--16 éves korában elhunyt Mya-Lecia Naylor színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20190418-16-eves-koraban-elhunyt-mya-lecia-naylor-szineszno.htmlTragikus hirtelenséggel elhunyt a 16 esztendős színésznő, Mya-Lecia Naylor. TV + SztárokOrigoPalik Lászlónak felejthetetlen élményt nyújtott az Exatlon Hungaryhttp://www.life.hu/sztarok/20190418-palik-laszlonak-felejthetetlen-elmenyt-nyujtott-az-exatlon-hungary.htmlHónapokon keresztül vezette Palik László az Exatlon Hungary című műsort, ahol a versenyzők elképesztő teherbírásról tettek tanúbizonyságot. A műsorvezető meghatóan nyilatkozott az elmúlt időszakról. TV + SztárokOrigoEzek a hírességek kerültek fel a Time legbefolyásosabb embereinek 100-as listájárahttp://www.life.hu/sztarok/20190418-ezek-a-hiressegek-kerultek-fel-a-time-legbefolyasosabb-embereinek-100as-listajara.htmlKiderült, kik kerültek fel a Time magazin legbefolyásosabb embereinek 100-as listájára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.