Csisztu Zsuzsa és a 18 éves influenszer, Farkas Timi csatája eldurvult

Forrás: Facebook/ FEM3 Café -
Farkas Timi Csisztu Zsuzsa csata influenszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa keményen bírálta élő adásban a 18 éves influenszert, Farkas Timit, aki a YouTube-on reagált a támadásra. Az újságíró pedig úgy döntött, jelenti a videót.

Csisztu Zsuzsa és Farkas Timi – 18 éves influenszer – csatája a Reggeli című műsorban kezdődött. A fiatal, több százezres követővel rendelkező lányt a sportújságíró keményen támadta, főleg az után, hogy kiderült, még nem fejezte be az iskolát.

Csisztu Zsuzsa és a 18 éves influenszer csatája Forrás: Facebook/ FEM3 Café

Ha te ennyi emberre hatsz, akkor neked felelősséged is van.

Farkas Timi Forrás: YouTube/Farkas Timii
Kokó nyilatkozott szerelméről: a futásnak köszönheti, hogy megismertehttp://www.life.hu/sztarok/20190423-koko-nyilatkozott-szerelmerol-a-futasnak-koszonheti-hogy-megismerte.htmlKözponti szerepet tölt be a sport Kokó, azaz Kovács István életében. Most elárulta, hogy szerelmét is a futásnak köszönhetően ismerte meg. TV + Sztárok--Rákóczi Feri és családja Srí Lankán vannak: nincs internet, és kijárási tilalom vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-rakoczi-feri-es-csaladja-sri-lankan-vannak-nincs-internet-es-kijarasi-tilalom-van-ervenyben.htmlRákóczi Feri és családja Srí Lankán nyaralnak, de szerencsére távol a robbantások helyszínétől: ettől függetlenül nincs internetük, és kijárási tilalom van. TV + Sztárok--Csodás alakja van Kasza Tibi feleségének néhány hónappal a szülés után - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-csodas-alajka-van-kasza-tibi-felesegenek-nehany-honappal-a-szules-utan.htmlManker úgy néz ki, mintha mi sem történt volna: a hasa pontosan olyan lapos, mint a terhesség előtt. TV + Sztárok--Huszti Kata, az Exatlon Hungary győztese elárulta, mire költi nyereményéthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-huszti-kata-az-exatlon-hungary-gyoztese-elarulta-mire-kolti-nyeremenyet.htmlHuszti Kata kemény küzdelem árán nyerte meg az Exatlon Hungaryt és a 20 millió forint fődíjat: elárulta, mire költi. TV + SztárokOrigoSenki sem gondozza Cserháti Zsuzsa sírját – Charlie kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-senki-nem-gondozza-cserhati-zsuzsa-sirjat-charlie-kiakadt.htmlSzörnyű állapotban van Cserháti Zsuzsa sírja, Charlie-n kívül senki sem gondozza. TV + SztárokOrigoHalle Berry a fürdőkádból posztolt – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-halle-berry-a-furdokadbol-posztolt.htmlHalle Berry a fürdőkádból posztolt egy szexi fotót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.