Csősz Boglárka megható ajándékot kapott húsvétra a személyzettől

tojásfestés ajándék húsvét Csősz Boglárka luxusfeleség személyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Isztambuli otthonában töltötte a húsvétot Csősz Boglárka. A közösségi oldalán elmondta, hogy a vallás miatt ott igen kevesen tartják ezt az ünnepet, így a személyzet megható ajándékkal kedveskedett neki.

A vallási különbségek miatt Isztambulban csak igen kevesen ünneplik a húsvétot. Csősz Boglárka nem utazott haza ünnepelni, így meg kellett találnia a módját, hogy Törökországban is ápolhassa a hagyományokat.

A közösségi oldalán mutatta meg, hogy jutott neki csokitojás, férje, Burak Talu meglocsolta, a személyzet pedig megható ajándékkal kedveskedett neki. Tojást festettek a konyhában, ami nem volt egyszerű művelet, mivel Törökországban nem árulnak tojásfestéket, így zöldségek levével végezték a műveletet.

Zöldségek levével festették a tojást Forrás: Instagram/Boglárka Csősz Talu

Hódi Pamela dominának öltözött - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-hodi-pamela-dominanak-oltozott.htmlHódi Pamela egy igazán különleges fotót mutatott magáról: nagyon dögös szerelésben pózol. TV + Sztárok--Babát készítettek Cicciolinárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-babat-keszitettek-cicciolinarol.htmlEgy rajongót megihletett Cicciolina szépsége: babát mintázott az egykori pornósztárról. TV + Sztárok--Katy Perry Ursulának öltözött – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-katy-perry-ursulanak-oltozott.htmlKaty Perry különös jelmezben jelent meg az egyik amerikai tehetségkutatóban. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg formás idomait Seherezádé – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-bikiniben-mutatta-meg-formas-idomait-seherezade.htmlBikiniben mutatta meg formás idomait Seherezádé. TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan hercegné Afrikába költözhet a baba születése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-harry-herceg-es-meghan-hercegne-afrikaba-koltozhet-a-baba-szuletese-utan.htmlAlig foglalta el Frogmore Cottage nevű birtokát Harry herceg és Meghan hercegné, úgy tűnik, hamarosan újabb költözés vár rájuk. A hírek szerint a kicsi születése után nem sokkal egy másik ország lesz az otthonuk. TV + Sztárok--Metzker Viktória megmutatta, milyen szexi volt a Playboy címlapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-metzker-viktoria-megmutatta-milyen-szexi-volt-a-playboy-cimlapjan.htmlA csinos DJ, Metzker Viktória nemcsak a keverőpult mögött alakít nagyot, de néhány évvel ezelőtt a Playboy címlapján is szerepelt. Most ezzel a fotóval kívánt a rajongóinak kellemes húsvéti ünnepeket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.