Megérkezett Londonba Meghan Markle édesanyja

Forrás: Getty Images -
Meghan Markle szülés London Doria Ragland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkezett Londonba Meghan Markle édesanyja, Doria Ragland.

Most már tényleg csak napok kérdése, és megszül Meghan Markle. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy megérkezett Londonba a hercegné édesanyja, Doria Ragland – számolt be róla az ETOnline.

A portál azt írja, Meghan Markle nagyon élvezte a terhességet, és már alig várja, hogy megszülessen a kicsi. Csak saját magára és a babára koncentrál, és nem szándékozik szülés után egyből a kamerák elé állni.

Tudja, mekkora nyomás nehezedne rá, ha egyből a kamerák előtt kellene pózolnia, és ezt nem akarja" – árulta el egy közeli forrás.

Meghan Markle bármikor megszülhet Forrás: Getty Images
Csodás alakja van Kasza Tibi feleségének néhány hónappal a szülés után - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-csodas-alajka-van-kasza-tibi-felesegenek-nehany-honappal-a-szules-utan.htmlManker úgy néz ki, mintha mi sem történt volna: a hasa pontosan olyan lapos, mint a terhesség előtt. TV + Sztárok--Halle Berry a fürdőkádból posztolt – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-halle-berry-a-furdokadbol-posztolt.htmlHalle Berry a fürdőkádból posztolt egy szexi fotót. TV + Sztárok--Senki sem gondozza Cserháti Zsuzsa sírját – Charlie kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-senki-nem-gondozza-cserhati-zsuzsa-sirjat-charlie-kiakadt.htmlSzörnyű állapotban van Cserháti Zsuzsa sírja, Charlie-n kívül senki sem gondozza. TV + SztárokOrigoKaty Perry Ursulának öltözött – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-katy-perry-ursulanak-oltozott.htmlKaty Perry különös jelmezben jelent meg az egyik amerikai tehetségkutatóban. TV + Sztárok--Rubint Réka szexi idomokat villantott a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-rubint-reka-szexi-idomokat-villantott-a-tengerparton.htmlIsmét egzotikus országban tartott alakreformtábort Rubint Réka. A tengerparton a táborozók gyűrűjében ő is megmutatta szexi idomait. TV + SztárokOrigoRúzsa Magdi elárulta: szerinte egész jó a fenekehttp://www.life.hu/sztarok/20190423-ruzsa-magdi-elarulta-szerinte-egesz-jo-a-feneke.htmlRúzsa Magdi Dallos Boginak adott interjújában elárulta, melyik testrészével van megelégedve. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.