Megőrültek a rajongók, amikor Geszti Péter felvetette a Jazz+Az koncertjének lehetőségét

Forrás: TV2 -
Jazz+Az koncert Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péter először a tavalyi paloznaki Jazzpikniken vetette fel a Jazz+Az koncertjének lehetőségét, a rajongók pedig megőrültek. Kívánságuk valóra válik, ugyanis 2020-ban újra összeállnak.

Benne volt a levegőben már évek óta" – mondta Kozma Orsi, amikor arról kérdezték a Mokkában a Jazz+Az tagjait, miért döntöttek úgy, ismét koncerteznek. Régóta fontolgatták az egykori tagok tehát, hogy ismét össze kellene állniuk egy vagy néhány előadás erejére, és a rajongók legnagyobb örömére ez 2020-ban megtörténik.

Az együttes nagy lökést kapott a tavalyi paloznaki Jazzpikniken,

ahol a rajongók kitörő örömmel fogadták a visszatérést, és annak a lehetőségét is, hogy nagyobb koncertre készül az együttes.

Megőrültek a rajongók, amikor Geszti Péter felvetette a Jazz+Az koncertjének lehetőségét Forrás: TV2

„Meg is kérdeztem ott spontán az embereket, hogy mit szólnának, ha lenne egy Jazz+Az koncert, és 7 ezren üvöltötték, hogy jeee" – mondta Geszti Péter. Azóta pedig már zajlanak a fellépések előkészületei, azt is elárulták, mire számíthatnak a rajongók a 2020-as koncerten. „Ez nem egy régi koncert lesz, ez mai koncert lesz. (...) Nem egy retro buli. Alig van egy vagy két dal, amire azt mondtam, hogy én már nem szeretném eljátszani. Pont az a jó benne, ha ez megszólal eredeti hangzásban, csak a mai technológiai körülmények között, akkor ez nagyot tud ütni" – árulta el Geszti.

Senki sem gondozza Cserháti Zsuzsa sírját – Charlie kiakadthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-senki-nem-gondozza-cserhati-zsuzsa-sirjat-charlie-kiakadt.htmlSzörnyű állapotban van Cserháti Zsuzsa sírja, Charlie-n kívül senki sem gondozza. TV + SztárokOrigoHalle Berry a fürdőkádból posztolt – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-halle-berry-a-furdokadbol-posztolt.htmlHalle Berry a fürdőkádból posztolt egy szexi fotót. TV + Sztárok--Csősz Boglárka megható ajándékot kapott húsvétra a személyzettőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-csosz-boglarka-meghato-ajandekot-kapott-husvetra-a-szemelyzettol.htmlIsztambuli otthonában töltötte a húsvétot Csősz Boglárka. A közösségi oldalán elmondta, hogy a vallás miatt ott igen kevesen tartják ezt az ünnepet, így a személyzet megható ajándékkal kedveskedett neki. TV + Sztárok--Esztergályos Patrik elárulta, érezte, hogy nem fogja megnyerni az Exatlon Hungarythttp://www.life.hu/sztarok/20190423-esztergalyos-patrik-elarulta-erezte-hogy-nem-fogja-megnyerni-az-exatlon-hungaryt.htmlEsztergályos Patrik kemény küzdelemben maradt alul, ő lett az Exatlon Hungary második helyezettje. Elárulta, mikor érezte, hogy nem fog győzni. TV + SztárokOrigoHódi Pamela dominának öltözött - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-hodi-pamela-dominanak-oltozott.htmlHódi Pamela egy igazán különleges fotót mutatott magáról: nagyon dögös szerelésben pózol. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg formás idomait Seherezádé – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-bikiniben-mutatta-meg-formas-idomait-seherezade.htmlBikiniben mutatta meg formás idomait Seherezádé. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.