Mély dekoltázst villantott Radics Gigi – Fotó

Forrás: Instagram/Radics Gigi -
mell dekoltázs húsvét Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi a közösségi oldalán villantotta meg mély dekoltázsát.

Radics Gigi néhány hét amerikai tartózkodás után hazatért, és immár itthonról köszöntötte fel rajongóit húsvét alkalmából. Nem is akármilyen fotót posztolt magáról, tökéletes sminkben, mélyen kivágott felsőben pózolt.

Persze a rajongók odáig voltak a szépségéért, és meg is köszönték neki a kedves gesztust.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!!! ❤️ #happyeaster

Gigi Radics (@gigiradics) által megosztott bejegyzés,

Elhunyt János luxemburgi nagyherceghttp://www.life.hu/sztarok/20190423-elhunyt-janos-luxemburgi-nagyherceg.html98 éves korában elhunyt János korábbi luxemburgi nagyherceg. TV + Sztárok--Kokó nyilatkozott a szerelméről: a futásnak köszönheti, hogy megismertehttp://www.life.hu/sztarok/20190423-koko-nyilatkozott-szerelmerol-a-futasnak-koszonheti-hogy-megismerte.htmlKözponti szerepet tölt be a sport Kokó, azaz Kovács István életében. Most elárulta, hogy a szerelmét is a futásnak köszönhetően ismerte meg. TV + Sztárok--Csodás alakja van Kasza Tibi feleségének néhány hónappal a szülés után - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-csodas-alajka-van-kasza-tibi-felesegenek-nehany-honappal-a-szules-utan.htmlManker úgy néz ki, mintha mi sem történt volna: a hasa pontosan olyan lapos, mint a terhesség előtt. TV + Sztárok--Babát készítettek Cicciolinárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-babat-keszitettek-cicciolinarol.htmlEgy rajongót megihletett Cicciolina szépsége: babát mintázott az egykori pornósztárról. TV + Sztárok--Katy Perry Ursulának öltözött – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-katy-perry-ursulanak-oltozott.htmlKaty Perry különös jelmezben jelent meg az egyik amerikai tehetségkutatóban. TV + Sztárok--Esztergályos Patrik elárulta, érezte, hogy nem fogja megnyerni az Exatlon Hungarythttp://www.life.hu/sztarok/20190423-esztergalyos-patrik-elarulta-erezte-hogy-nem-fogja-megnyerni-az-exatlon-hungaryt.htmlEsztergályos Patrik kemény küzdelemben maradt alul, ő lett az Exatlon Hungary második helyezettje. Elárulta, mikor érezte, hogy nem fog győzni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.