A Bank című műsor játékosai, Gréta és Mutyi a válásukra gyűjtenek

Forrás: TV2 -
játékosok válás A Bank (vetélkedő)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes indokkal jelentkezett A Bank című műsorba egy házaspár: Gréta és Mutyi azért indultak a versenyen, hogy legyen vagyonuk, amin osztozkodhatnak, ugyanis válni készülnek.

Vetélkedőben olyan még nem történt, mint ami most A Bank című műsorban. Két játékos ugyanis azért jelentkezett a versenybe, hogy vagyon szerezzenek, amin a válás során osztozkodhatnak.

Gréta és Mutyi a válásukra gyűjtenek Forrás: TV2

Azt is szerettük volna megmutatni a világnak, hogy attól, mert válunk, még lehetünk barátok,

BlikknekFel sem merült, hogy mással menjünk a játékba, és bár a műsorvezető, Stohl András próbált minket újra összeboronálni, a döntésünk végleges” –

Megszólalt Cserháti Zsuzsa fia - Ezért van borzalmas állapotban az énekesnő sírjahttp://www.life.hu/sztarok/20190424-megszolalt-cserhati-zsuzsa-fia-ezert-van-borzalmas-allapotban-az-enekesno-sirja.htmlHorváth Charlie számolt be arról, milye szörnyű állapotban van Cserháti Zsuzsa sírja. Most megszólalt az énekesnő fia is.TV + Sztárok--Fluor Tomi elárulta, fontolgatják-e már kedvesével az összeköltözésthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-fluor-tomi-elarulta-fontolgatjake-mar-kevesevel-az-osszekoltozest.htmlIgaz, hogy kapcsolatuk még friss, de már évek óta szoros barátságot ápol Fluor Tomi és szerelme, Mesi. A rapper most intim részleteket árult el a kapcsolatukról. TV + Sztárok--Nicolas Cage pár nap után érvényteleníttetné a házasságát, de a felesége tartásdíjat követelhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-nicolas-cage-par-nap-utan-ervenytelenittetne-hazassagat-de-felesege-tartasdijat-kovetel.htmlNicolas Cage hirtelen felindulásból feleségül vette a barátnőjét, és most már hiába válna, a nő pár napnyi házasság után is tartásdíjat kér tőle. TV + Sztárok--Megőrültek a rajongók, amikor Geszti Péter felvetette a Jazz+Az koncertjének lehetőségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-megorultek-a-rajongok-amikor-geszti-peter-felvetette-a-jazz-az-koncertjenek-lehetoseget.htmlGeszti Péter először a tavalyi paloznaki Jazzpikniken vetette fel a Jazz+Az koncertjének lehetőségét, a rajongók pedig megőrültek. Kívánságuk valóra válik, ugyanis 2020-ban újra összeállnak. TV + SztárokOrigoVV Reni megmutatta új frizuráját, így néz ki ma a ValóVilág 9 szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190423-vv-reni-megmutatta-uj-frizurajat-igy-nez-ki-ma-a-valovilag-9-szereploje.htmlHónapokon keresztül figyelhettük a ValóVilág 9 szereplőit a tévéképernyőn keresztül. Azóta ritkán láthatjuk őket, ám a közösségi oldalukon figyelemmel tudjuk kísérni a mindennapjaikat. Most VV Reni mutatta meg új frizuráját. TV + SztárokOrigoCsisztu Zsuzsa és a 18 éves influenszer, Farkas Timi csatája eldurvulthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-csisztu-zsuzsa-es-a-18-eves-influenszer-farkas-timi-csataja-eldurvult.htmlCsisztu Zsuzsa keményen bírálta élő adásban a 18 éves influenszert, Farkas Timit, aki a YouTube-on reagált a támadásra. Az újságíró pedig úgy döntött, jelenti a videót. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.