Caprice Bourret modell szerint Angelina Jolie szörnyű nőszemély

Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama -
Brad Pitt modell Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caprice Bourret modell nem rejtette véka alá a véleményét Angelina Jolie-ról: szörnyű nőnek tartja. 

Caprice Bourret üzletasszony és egykori modell őszintén vallott Angeline Jolie-ról és Brad Pittről, ugyanis mindkettejüket ismeri. A 47 éves híresség külön-külön töltött el némi időt a két sztárral, ez alapján alkotott véleményt róluk, melyet szívesen megosztott most a nagyérdeművel egy interjúban.

Angelina Jolie nagyon csúnya kritikát kapott Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama

„Brad csodálatos volt, Angelina viszont egy rib*nc. Egyetlen szót sem szólt egész este. Csak bámult ki a fejéből. Őszintén, ő szörnyű” – összegezte egy vacsorán szerzett benyomását a modell. Hozzátette, szerinte Brad Pitt sokkal jobban illett Jennifer Anistonhoz, mint Angelina Jolie-hoz – írja a Mirror.

Csecsemőkori fotót posztolt Shane Tusup: nagyon cukihttp://www.life.hu/sztarok/20190424-csecsemokori-fotot-posztolt-shane-tusup-nagyon-cuki.htmlShane Tusup egy csecsemőkori fotót posztolt a közösségi oldalára születésnapja alkalmából. TV + Sztárok--1998-ban megjósolták, hogyan fog kinézni David Beckham 2020-banhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-1998ban-megjosoltak-hogyan-fog-kinezni-david-beckham-2020ban.html1998-ban az egyik sportújságban készült egy kép arról, vajon hogyan is fog kinézni David Beckham 2020-ban. TV + SztárokOrigoSíelés közben kérte meg barátja Szőcs Renáta énekesnő kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-sieles-kozben-kerte-meg-baratja-szocs-renata-enekesno-kezet.htmlSzőcs Reni kezét megkérte a párja, ráadásul sikerült nagy meglepetést okoznia az időzítéssel. Az énekesnő mindent elmesélt a boldog pillanatról. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki Andy Vajna Los Angeles-i síremlékehttp://www.life.hu/sztarok/20190424-igy-nez-ki-andy-vajna-los-angelesi-siremleke.htmlLos Angelesben jártunk, a Westwood Village temetőben, hogy megmutathassuk, hol helyezték örök nyugalomra a pop királyát, Michael Jacksont, a médiamágnást, Hugh Hefnert, a szexszimbólum Marilyn Monroe-t, illetve Andy Vajnát. Íme a világsztárok végső nyughelye. TV + SztárokOrigoMegszólalt Cserháti Zsuzsa fia – ezért van borzalmas állapotban az énekesnő sírjahttp://www.life.hu/sztarok/20190424-megszolalt-cserhati-zsuzsa-fia-ezert-van-borzalmas-allapotban-az-enekesno-sirja.htmlHorváth Charlie számolt be arról, milye szörnyű állapotban van Cserháti Zsuzsa sírja. Most megszólalt az énekesnő fia is. TV + Sztárok--VV Reni megmutatta új frizuráját, így néz ki ma a ValóVilág 9 szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190423-vv-reni-megmutatta-uj-frizurajat-igy-nez-ki-ma-a-valovilag-9-szereploje.htmlHónapokon keresztül figyelhettük a ValóVilág 9 szereplőit a tévéképernyőn keresztül. Azóta ritkán láthatjuk őket, ám a közösségi oldalukon figyelemmel tudjuk kísérni a mindennapjaikat. Most VV Reni mutatta meg új frizuráját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.