Egy 24 éves srác nyerte meg Amerika harmadik legnagyobb lottónyereményét

nyeremény lottó pénz vagyon szerencse munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 percig ordított, amikor megtudta, hogy ő nyerte meg a harmadik legnagyobbnak számító lottónyereményt. Manuel Franco az emberek segítésére is költené a nyereményt. 

768,4 millió dollárt vihetett haza lottónyereményként Manuel Franco, aki az amerikai Powerballon játszott. Ez minden idők harmadik legnagyobb lottónyereménye az országban – írja a Daily Mail.

Mint mondta: egy nap úgy lépett ki a munkahelyéről, hogy szerencsésnek érzi magát. Aznap vásárolta meg a szelvényt, amivel nem is igazán foglalkozott. Ám amikor a számítógép elé ült, hogy megnézze a számokat, nem akart hinni a szemének.

„5–10 percig csak ordítani tudtam” – mesélte a férfi a sajtótájékoztatón, akinek rendszeresen anyagi gondjai voltak.

„Egyszerűen nem hittem el, hogy egy olyan srác, mint én, valaha is megnyerheti a Powerballt” – fogalmazott Franco. Miután megtudta, hogy nyert, ugyanúgy bement dolgozni, mint máskor, ám nem tudott koncentrálni, ezért felmondott.

Elárulta, hogy nyereményéből szeretne segíteni az embereken, és bár szinte végtelen pénzmennyiség áll a rendelkezésére, továbbra is normális életet akar élni.

Perverz fotókkal zaklatják Vámos Erikáthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-perverz-fotokkal-zaklatjak-vamos-erikat.htmlVámos Erika elárulta, férfiak zaklatják perverz képekkel, üzenetekkel. TV + Sztárok--Így köszöntötte Harry és Meghan Lajos herceget születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-igy-koszontotte-harry-es-meghan-lajos-hereget-szuletesnapja-alkalmabol.htmlLajos herceg első születésnapját ünnepelte, amelyről természetesen Harry és Meghan sem feledkeztek el: így köszöntötték a kis trónörököst. TV + Sztárok--Nemes Jeles László nyerte a legjobb rendező díját Pekingbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-nemes-jeles-laszlo-nyerte-a-legjobb-rendezo-dijat-pekingben.htmlA Napszállta című filmjéért Nemes Jeles László vehette át a legjobb rendezőnek járó díjat a Pekingi Nemzetközi Filmfesztiválon - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap az MTI-vel kedden.TV + SztárokCaprice Bourret modell szerint Angelina Jolie szörnyű nőszemélyhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-caprice-bourret-modell-szerint-angelina-jolie-szornyu-noszemely.htmlCaprice Bourret modell nem rejtette véka alá a véleményét Angelina Jolie-ról: szörnyű nőnek tartja. TV + Sztárok--Varga Viktor végleg lezárta kapcsolatát Cinthya Dictatorral: lemezt adott ki a szakításrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-varga-viktor-vegleg-lezarta-kapcsolatat-cinthya-dictatorral-lemezt-adott-ki-a-szakitasrol.htmlVarga Viktor és Cinthya Dictator már rég szakítottak, de az énekes csak most tudta lezárni végleg a kapcsolatot. TV + SztárokOrigoCsecsemőkori fotót posztolt Shane Tusup: nagyon cukihttp://www.life.hu/sztarok/20190424-csecsemokori-fotot-posztolt-shane-tusup-nagyon-cuki.htmlShane Tusup egy csecsemőkori fotót posztolt a közösségi oldalára születésnapja alkalmából. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.