házasság Galambos Lajos Lagzi Lajcsi per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi megpróbáltatásai az egész családra hatással vannak: házasságára örökre rányomta a bélyegét a per. 

A közüzemi lopással vádolt Galambos Lajoséknál ugyan meghitten telt a húsvét, valójában igazán felhőtlenül már sosem fognak tudni ünnepelni. A per és a korábbi megpróbáltatások ugyanis soha nem múló feszültséget teremtettek a családban.

Galambos Lajos feleségét megviselte a per Fotó: Szabó Gábor - Origo

ez az áldatlan per végleg rányomta a bélyegét a házasságomra,

Blikknek

Megszólalt Cserháti Zsuzsa fia - Ezért van borzalmas állapotban az énekesnő sírjahttp://www.life.hu/sztarok/20190424-megszolalt-cserhati-zsuzsa-fia-ezert-van-borzalmas-allapotban-az-enekesno-sirja.htmlHorváth Charlie számolt be arról, milye szörnyű állapotban van Cserháti Zsuzsa sírja. Most megszólalt az énekesnő fia is.TV + Sztárok--Fluor Tomi elárulta, fontolgatják-e már kedvesével az összeköltözésthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-fluor-tomi-elarulta-fontolgatjake-mar-kevesevel-az-osszekoltozest.htmlIgaz, hogy kapcsolatuk még friss, de már évek óta szoros barátságot ápol Fluor Tomi és szerelme, Mesi. A rapper most intim részleteket árult el a kapcsolatukról. TV + Sztárok--Nicolas Cage pár nap után érvényteleníttetné a házasságát, de a felesége tartásdíjat követelhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-nicolas-cage-par-nap-utan-ervenytelenittetne-hazassagat-de-felesege-tartasdijat-kovetel.htmlNicolas Cage hirtelen felindulásból feleségül vette a barátnőjét, és most már hiába válna, a nő pár napnyi házasság után is tartásdíjat kér tőle. TV + Sztárok--VV Reni megmutatta új frizuráját, így néz ki ma a ValóVilág 9 szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190423-vv-reni-megmutatta-uj-frizurajat-igy-nez-ki-ma-a-valovilag-9-szereploje.htmlHónapokon keresztül figyelhettük a ValóVilág 9 szereplőit a tévéképernyőn keresztül. Azóta ritkán láthatjuk őket, ám a közösségi oldalukon figyelemmel tudjuk kísérni a mindennapjaikat. Most VV Reni mutatta meg új frizuráját. TV + SztárokOrigoMegőrültek a rajongók, amikor Geszti Péter felvetette a Jazz+Az koncertjének lehetőségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-megorultek-a-rajongok-amikor-geszti-peter-felvetette-a-jazz-az-koncertjenek-lehetoseget.htmlGeszti Péter először a tavalyi paloznaki Jazzpikniken vetette fel a Jazz+Az koncertjének lehetőségét, a rajongók pedig megőrültek. Kívánságuk valóra válik, ugyanis 2020-ban újra összeállnak. TV + SztárokOrigoMegérkezett Londonba Meghan Markle édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190423-megerkezett-londonba-meghan-markle-edesanyja.htmlMegérkezett Londonba Meghan Markle édesanyja, Doria Ragland. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.