Így néz ki Andy Vajna Los Angeles-i síremléke

síremlék Westwood Village Memorial Park Andy Vajna Los Angeles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Los Angelesben jártunk, a Westwood Village temetőben, hogy megmutathassuk, hol helyezték örök nyugalomra a pop királyát, Michael Jacksont, a médiamágnást, Hugh Hefnert, a szexszimbólum Marilyn Monroe-t, illetve Andy Vajnát. Íme a világsztárok végső nyughelye.

Andy Vajna neve még nem került fel az emléktáblára. A temetése ottjártunk előtt két héttel zajlott, ám van, hogy az elhunyt emléktáblája csak hónapokkal a ceremónia után készül el.

A Bank című műsor játékosai, Gréta és Mutyi a válásukra gyűjtenekhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-a-bank-cimu-musor-jatekosai-greta-es-mutyi-a-valasukra-gyujtenek.htmlÉrdekes indokkal jelentkezett A Bank című műsorba egy házaspár: Gréta és Mutyi azért indultak a versenyen, hogy legyen vagyonuk, amin osztozkodhatnak, ugyanis válni készülnek. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma A homok titkai főszereplője, Gloria Pires http://www.life.hu/sztarok/20190424-igy-nez-ki-ma-a-homok-titkai-foszereploje-gloria-pires.htmlA nagysikerű brazil szappanopera, A homok titkai főszereplője ma már 55 éves, de még mindig igazi bombázó. Így néz ki. TV + SztárokOrigoMegszólalt Cserháti Zsuzsa fia - Ezért van borzalmas állapotban az énekesnő sírjahttp://www.life.hu/sztarok/20190424-megszolalt-cserhati-zsuzsa-fia-ezert-van-borzalmas-allapotban-az-enekesno-sirja.htmlHorváth Charlie számolt be arról, milye szörnyű állapotban van Cserháti Zsuzsa sírja. Most megszólalt az énekesnő fia is.TV + Sztárok--Fluor Tomi elárulta, fontolgatják-e már kedvesével az összeköltözésthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-fluor-tomi-elarulta-fontolgatjake-mar-kevesevel-az-osszekoltozest.htmlIgaz, hogy kapcsolatuk még friss, de már évek óta szoros barátságot ápol Fluor Tomi és szerelme, Mesi. A rapper most intim részleteket árult el a kapcsolatukról. TV + Sztárok--Nicolas Cage pár nap után érvényteleníttetné a házasságát, de a felesége tartásdíjat követelhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-nicolas-cage-par-nap-utan-ervenytelenittetne-hazassagat-de-felesege-tartasdijat-kovetel.htmlNicolas Cage hirtelen felindulásból feleségül vette a barátnőjét, és most már hiába válna, a nő pár napnyi házasság után is tartásdíjat kér tőle. TV + Sztárok--Megőrültek a rajongók, amikor Geszti Péter felvetette a Jazz+Az koncertjének lehetőségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-megorultek-a-rajongok-amikor-geszti-peter-felvetette-a-jazz-az-koncertjenek-lehetoseget.htmlGeszti Péter először a tavalyi paloznaki Jazzpikniken vetette fel a Jazz+Az koncertjének lehetőségét, a rajongók pedig megőrültek. Kívánságuk valóra válik, ugyanis 2020-ban újra összeállnak. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.