Perverz fotókkal zaklatják Vámos Erikát

Forrás: Facebook/Erika Vámos -
Vámos Erika műsorvezető perverz zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erika elárulta, férfiak zaklatják perverz képekkel, üzenetekkel.

Vámos Erika elárulta, nap mint nap kap üzeneteket a rajongóitól, ám ezek között vannak kevésbé örömteliek is. A dicséretek és a kedves szavak mellett ugyanis zaklató levelek is akadnak.

Van egy férfi, akit hiába tiltok le, folyamatosan új profilt gyárt, és minden reggel elküldi nekem az intim testrészéről készített fotóját. Egy másikuk egy egész videót küld rendszeresen arról, hogy hogyan leli örömét a magányos szexuális életében. Elképzelni nem tudom, mi a célja ezzel. Az évek során megtanultam, hogy nem szabad az ilyen dolgokon felidegesítenem magamat, egyszerűen próbálom figyelmen kívül hagyni. (...) Akadnak olyanok, akik évek óta minden nap írnak egy-egy kedves sort, reagálnak mindenre, ami az életemben történik és biztosítanak a támogatásukról és segíteni akarnak, ha mondjuk beteg vagyok. Szerencsére ők vannak többen, némelyikükkel már-már baráti a kapcsolatom. Nekik mindig nagy örömmel válaszolok, hiszen az én lelkemnek is jólesik mások szeretete” – fakadt ki a műsorvezető a Ripostnak.

Vámos Erikát perverz férfiak zaklatják Forrás: Facebook/Erika Vámos
Caprice Bourret modell szerint Angelina Jolie szörnyű nőszemélyhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-caprice-bourret-modell-szerint-angelina-jolie-szornyu-noszemely.htmlCaprice Bourret modell nem rejtette véka alá a véleményét Angelina Jolie-ról: szörnyű nőnek tartja. TV + Sztárok--Varga Viktor végleg lezárta kapcsolatát Cinthya Dictatorral: lemezt adott ki a szakításrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-varga-viktor-vegleg-lezarta-kapcsolatat-cinthya-dictatorral-lemezt-adott-ki-a-szakitasrol.htmlVarga Viktor és Cinthya Dictator már rég szakítottak, de az énekes csak most tudta lezárni végleg a kapcsolatot. TV + SztárokOrigoCsecsemőkori fotót posztolt Shane Tusup: nagyon cukihttp://www.life.hu/sztarok/20190424-csecsemokori-fotot-posztolt-shane-tusup-nagyon-cuki.htmlShane Tusup egy csecsemőkori fotót posztolt a közösségi oldalára születésnapja alkalmából. TV + Sztárok--Síelés közben kérte meg barátja Szőcs Renáta énekesnő kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-sieles-kozben-kerte-meg-baratja-szocs-renata-enekesno-kezet.htmlSzőcs Reni kezét megkérte a párja, ráadásul sikerült nagy meglepetést okoznia az időzítéssel. Az énekesnő mindent elmesélt a boldog pillanatról. TV + SztárokOrigoMély dekoltázst villantott Radics Gigi – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-mely-dekoltazst-villantott-radics-gigi.htmlRadics Gigi a közösségi oldalán villantotta meg mély dekoltázsát. TV + SztárokOrigoElhunyt János luxemburgi nagyherceghttp://www.life.hu/sztarok/20190423-elhunyt-janos-luxemburgi-nagyherceg.html98 éves korában elhunyt János korábbi luxemburgi nagyherceg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.