család kitagadás Dér Heni karrier édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni megdöbbentő dolgot árult el: édesapja gyakorlatilag kitagadta őt.

Dér Heni Lilunak adott egy hosszabb interjút, amelyben gyermekkoráról és családjáról is vallott. Elárulta, édesapja annak idején kisfiút szeretett volna, és a lányokat mindig is lebecsülte. Lányát később sem támogatta, le akarta beszélni róla, hogy énekesi karrierbe kezdjen.

Azt mondta nekem: ne legyél énekesnő, azok mind k*rvák. Miért akarsz bárban énekelni? Legyél orvos, ügyvéd. Doktor legyen a neved előtt. Hadd legyek rád büszke, ha már nem lettél igazi férfi. (...) Amikor jött a tehetségkutató, egy nagyon erős kettősség volt bennem. Melyiket válasszam: apámat vagy a zenét? Azt mondtam, jó, feljövök, és megpróbálom a Megasztárt. Apukám akkor azt mondta: kitagad, mert kezelhetetlen lány vagyok. Nem is jött el nekem drukkolni egyszer sem, és anyukámat is eltiltotta” – idézi Dér Heni szavait a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.