Falusi Mariann még mindig keresi a nagy Ő-t

Forrás: YouTube/TulipánTündér Produkció -
Falusi Mariann Nagy Ő szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Falusi Mariann habár elégedett az életével, van, ami még hiányzik: nem találja a nagy Ő-t, hiába keresi. 

Falusi Mariann 60 évesen mérleget készít az életéről, amivel bár elégedett, tudja, hogy valami hiányzik belőle. A nagy Ő-t továbbra sem találja, pedig szeretne újra szerelmes lenni.

Falusi Mariann keresi a szerelmet Forrás: YouTube/TulipánTündér Produkció

Kétszer próbálkoztam társkeresőn, az sem jött össze.

Story magazinnak

Így néznek ki a 45 év feletti hírességek Photoshop nélkül: van különbség – fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-igy-neznek-ki-a-45-ev-feletti-hiressegek-photoshop-nelkul-van-kulonbseg.htmlNehéz olyan felvételt találni a hírességekről, amelyek nincsenek retusálva. Természetesen egy-egy apró hiba eltüntetése még nem számít komoly módosításnak, de a világsztárokon általában ennél jóval több változtatást hajtanak végre. A fotókon olyan simává varázsolják az arcukat, mintha tinédzserek lennének, pedig az idő felettük sem múlt el nyomtalanul: íme, néhány kép, amely megmutatja, mekkora a különbség a manipulált felvételek és egy eredeti között. TV + SztárokOrigoPeter Srámek és kedvese egyéves évfordulót ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-peter-sramek-es-kedvese-egyeves-evfordulot-unnepelt.htmlPeter Srámek és kedvese, Adri nemrég egyéves évfordulójukat ünnepelték. TV + Sztárok--Ilyen élete lesz Harry herceg és Meghan Markle gyermekénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-ilyen-elete-lesz-harry-herceg-es-meghan-markle-gyermekenek.htmlHamarosan megszületik Meghan Markle és Harry herceg gyermeke. A trónöröklési rangsor miatt a kicsi neveltetése és élete valószínűleg nagyban fog különbözni az unokatestvéreiétől, Györgyétől, Saroltáétól és Lajosétól. Nézzük, mit is jelent ez pontosan! TV + Sztárok--Meghan Markle a szülés után három hónappal újra dolgozhathttp://www.life.hu/sztarok/20190424-meghan-markle-szules-utan-harom-honappal-ujra-dolgozhat.htmlA szülés után hat héttel máris bele akarja vetni magát a munkába Meghan Markle. TV + Sztárok--Perverz fotókkal zaklatják Vámos Erikáthttp://www.life.hu/sztarok/20190424-perverz-fotokkal-zaklatjak-vamos-erikat.htmlVámos Erika elárulta, férfiak zaklatják perverz képekkel, üzenetekkel. TV + Sztárok--Így köszöntötte Harry és Meghan Lajos herceget születésnapja alkalmábólhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-igy-koszontotte-harry-es-meghan-lajos-hereget-szuletesnapja-alkalmabol.htmlLajos herceg első születésnapját ünnepelte, amelyről természetesen Harry és Meghan sem feledkeztek el: így köszöntötték a kis trónörököst. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.