Schobert Lara falatnyi fürdőruhában mutatta meg alakját

popsi Schobert Lara szépség fürdőruha csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csoda, hogy Schobert Larának gyönyörű alakja van, hiszen sportoló családból származik. Most falatnyi bikiniben mutatta meg hibátlan testét, le sem tagadhatná, hogy tiszta édesanyja. 

Schobert Lara Instagram-oldalából úgy tűnik, hogy ő is elutazott szüleivel Mauritiusra.

A fiatal tinédzser bizonyára az edzésekből is kiveszi a részét, hiszen hibátlan alakja van. Most egy falatnyi fürdőruhában mutatta meg magát követőinek.

A fotókat ide kattintva nézheted meg.

Schobert Lara csodás alakot villantott Forrás: Schobert Lara

Voksán Virág megmutatta, milyen lenne vörös hajjal - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-voksan-virag-megmutatta-milyen-lenne-voros-hajjal.htmlVoksán Virág különleges frizurát próbált ki, és meg is mutatta követőinek: vörös démonként pózol. TV + Sztárok--Gaál Noémi megtanulta, hogy egyedül is talpon kell maradniahttp://www.life.hu/sztarok/20190425-gaal-noemi-megtanulta-hogy-egyedul-is-talpon-kell-maradnia.htmlGaál Noémit érte már csalódás és csapás az életben, de mindig talpra állt. TV + SztárokOrigoSzexi nyuszilányként pózol Hevesi Krisztahttp://www.life.hu/sztarok/20190425-szexi-nyuszilanykent-pozol-hevesi-kriszta.htmlHevesi Kriszta szexi fotót töltött fel Instagramjára. TV + Sztárok--A People magazin Jennifer Garnert választotta a világ legszebb emberénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-a-people-magazin-jennifer-garnert-valasztotta-a-vilag-legszebb-emberenek.htmlA People magazin idén Jennifer Garnert választotta a világ legszebb emberének. TV + Sztárok--Palvin Barbara hófehér, csipkés fehérneműben pózolt a kameráknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-palvin-barbara-hofeher-csipkes-fehernemuben-pozolt-a-kameraknak.htmlVilágszerte imádják a gyönyörű Palvin Barbarát, aki most ismét falatnyi fehérneműben mutatta meg tökéletes testét. TV + Sztárok--Bagi Iván és Nacsa Olivér elmesélték, hogy egyszer összeverekedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-bagi-ivan-es-nacsa-oliver-elmeseltek-hogy-egyszer-osszeverekedtek.htmlBagi Iván és Nacsa Olivér a Pénzt vagy éveket! című műsorban mesélték el, hogy egyszer összeverekedtek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.