Szórakozóhelyen vállalt munkát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert – kirúgták őket

Bárdosi Sándor Növényi Norbert Sláger TV kirúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirúgták Bárdosi Sándort és Növényi Norbertet: a két jómadár ezúttal egy diszkóban, több munkakörben próbált meg bizonyítani a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban. Azonban ezúttal kihúzták a gyufát és műszakjuk hamarabb ért véget, mint az tervben volt.

Az éjszakai életbe vetette bele magát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, akik ezúttal egy szórakozóhely dolgozóiként próbáltak meg helytállni. A helyettesítők először a nyitás előtti munkálatokban segédkeztek, ám már ez sem ment zökkenőmentesen. „Gondoltam, feltakarítom a táncteret, ehhez volt is takarítóeszköz, de valamiért nem haladtam vele. Kiderült, hogy be se kapcsoltam a gépet” – mondta Bárdosi Sándor, aki jéghordás közben is inkább csak a mókázáson törte az eszét, így egy jégkockát ejtett Növényi pulcsija alá, amit az olimpikon nem hagyott szó nélkül. Míg Norbi ruhatárosként is megpróbált helytállni, addig Bárdosi nem igazán találta a helyét.

Növényi Norbert és Bárdosi Sándor Forrás: Sláger TV

A két jómadár végül a portán kötött ki, ahol a vendégek fogadása és beléptetése lett volna a feladatuk. Azonban ez sem ment nekik zökkenőmentesen. „Elmagyarázták, mit és hogyan kell csinálni, tíz évig portáztam, nem gondoltam, hogy bármi fennakadás lesz” – mondta Növényi, aki Bárdosival együtt mégis vétett egy végzetes hibát. Az illemhelyiség felkeresését egyszerre időzítették, így a porta őrizetlenül maradt, a két jómadarat pedig elbocsátották portaszolgálatos munkájából.

Nagyon hideg volt kint, kicsit már kezdtünk besokallni és a mosdót is szerettem volna meglátogatni, akárcsak Norbi. Igaz, kérték, hogy ezt váltásban tegyük, de gondoltuk, nem bukunk le, ha mindketten belógunk. Nem így lett, lebuktunk és elbocsátottak minket. Ennek ellenére megengedték, hogy a buliban fújjuk ki a fáradt gőzt, ami nagyon jólesett mindkettőnknek” – mondta Bárdosi.

Voksán Virág megmutatta, milyen lenne vörös hajjal - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-voksan-virag-megmutatta-milyen-lenne-voros-hajjal.htmlVoksán Virág különleges frizurát próbált ki, és meg is mutatta követőinek: vörös démonként pózol. TV + Sztárok--Szexi nyuszilányként pózol Hevesi Krisztahttp://www.life.hu/sztarok/20190425-szexi-nyuszilanykent-pozol-hevesi-kriszta.htmlHevesi Kriszta szexi fotót töltött fel Instagramjára. TV + Sztárok--Gaál Noémi megtanulta, hogy egyedül is talpon kell maradniahttp://www.life.hu/sztarok/20190425-gaal-noemi-megtanulta-hogy-egyedul-is-talpon-kell-maradnia.htmlGaál Noémit érte már csalódás és csapás az életben, de mindig talpra állt. TV + SztárokOrigoPalvin Barbara hófehér, csipkés fehérneműben pózolt a kameráknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-palvin-barbara-hofeher-csipkes-fehernemuben-pozolt-a-kameraknak.htmlVilágszerte imádják a gyönyörű Palvin Barbarát, aki most ismét falatnyi fehérneműben mutatta meg tökéletes testét. TV + Sztárok--Így néznek ki a 45 év feletti hírességek Photoshop nélkül: van különbség – fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-igy-neznek-ki-a-45-ev-feletti-hiressegek-photoshop-nelkul-van-kulonbseg.htmlNehéz olyan felvételt találni a hírességekről, amelyek nincsenek retusálva. Természetesen egy-egy apró hiba eltüntetése még nem számít komoly módosításnak, de a világsztárokon általában ennél jóval több változtatást hajtanak végre. A fotókon olyan simává varázsolják az arcukat, mintha tinédzserek lennének, pedig az idő felettük sem múlt el nyomtalanul: íme, néhány kép, amely megmutatja, mekkora a különbség a manipulált felvételek és egy eredeti között. TV + SztárokOrigoMeghan Markle a szülés után három hónappal újra dolgozhathttp://www.life.hu/sztarok/20190424-meghan-markle-szules-utan-harom-honappal-ujra-dolgozhat.htmlA szülés után hat héttel máris bele akarja vetni magát a munkába Meghan Markle. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.