Labancz Lilla vetkőzős jelenettel tér vissza a színjátszáshoz

színpad Gergely Theater színjátszás Labancz Lilla színész sztriptíz prostitució örömlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi években Amerikában töltötte mindennapjait az Álom.net című filmből is ismert Labancz Lilla. Most azonban újra Budapesten van, egy zenés színdarabban láthatják majd őt a színházba járók. Egy örömlányt alakít majd, aki egy pikáns jelenettel is szórakoztatja a nézőket. 

Örömlányt alakít majd Labancz Lilla a Gergely Theater által színpadra állított, Nő a tét! című darabban. Az Álom.net című filmből is ismert Labancz az utóbbi éveket Amerikában töltötte, most azonban hazatért Budapestre, ahol színpadra áll április 28-án este a Kőrösi Csoma Művelődési Központban.

A darabban a Lady in Red című szám megszólalásakor indul majd a pikáns jelenet, amelyben szexi piros ruhájától is megszabadul. Bizonyára felforr majd a levegő a szőke szépség körül.

Labancz Lilla örömlányt játszik majd a darabban Forrás: Gergely Theater

7 millió forintot nyert a TV2 vetélkedőjében a szegénységben nevelkedett Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20190426-7-millio-forintot-nyert-a-tv2-vetelkedojeben-a-szegenysegben-nevelkedett-balazs.htmlNagy összeggel távozott A Bank két játékosa: a nehéz sorsú Balázs és keresztanyja, Gabi több mint 7 millió forintot nyertek: jó helyre került a pénz. TV + SztárokOrigoMegjelent Luis Fonsi új dala: a nyár slágere lehethttp://www.life.hu/sztarok/20190426-megjelent-luis-fonsi-uj-dala-a-nyar-slagere-lehet.htmlKét nap alatt nyolcmillió feletti megtekintésnél jár Luis Fonsi új dala. A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert. TV + Sztárok--Kiss Ramóna és Lékai Máté romantikáztak – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-kiss-ramona-es-lekai-mate-romantikaztak.htmlKiss Ramóna és Lékai Máté élete a kisfiuk körül forog, de azért szakítanak időt a romantikázásra is. TV + SztárokOrigoNagy Sándor most nem él párkapcsolatban, de szeretne családot, gyerekekethttp://www.life.hu/sztarok/20190426-nagy-sandor-most-nem-el-parkapcsolatban-de-szeretne-csaladot-gyerekeket.htmlÚj darabban játszik Nagy Sándor színész. Egy vőlegényt alakít majd, ennek kapcsán pedig elmesélte, hogyan él most, szeretne-e megházasodni a jövőben. TV + Sztárok--Kerítés vádja miatt letartóztatta a rendőrség az Ádám keresi Évát korábbi szereplőjét, Gy. Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20190426-kerites-vadja-miatt-letartoztatta-a-rendorseg-az-adam-keresi-evat-korabbi-szereplojet-gy-edinat.htmlKerítés gyanúja miatt őrizetbe vették Olaszországban az Ádám keresi Évát korábbi szereplőjét, Gy. Edinát. TV + SztárokOrigoA hírek szerint Johnny Depp elvenné rúdtáncos kedveséthttp://www.life.hu/sztarok/20190426-a-hirek-szerint-johnny-depp-elvenne-rudtancos-kedveset.htmlAmber Heard színésznővel való válása után most úgy tűnik, hogy ismét házasodna Johnny Depp. Egy bennfentes szerint elvenné rúdtáncos kedvesét, Polina Glent. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.