Megjelent Luis Fonsi új dala: a nyár slágere lehet

Luis Fonsi sláger dal Despacito
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nap alatt nyolcmillió feletti megtekintésnél jár Luis Fonsi új dala. A világ egyik vezető latin zenei nagykövete augusztus 17-i budapesti koncertjén is előadja majd a Date La Vuelta című slágert.

Fordulj meg” – lefordítva ezt jelenti a Date La Vuelta című dal, amelyet Sebastián Yatra, Nicky Jam és az elmúlt évek legnagyobb slágerkirálya, Luis Fonsi jegyez.

Luis Fonsinak ez az első száma az év elején kiadott Vida című albumát követően, amely februárban vezette a latin-amerikai toplistákat.

A slágergyáros több mint 20 éves karrierje során számos multi arany- és platina- lemezekkel büszkélkedhet. A zenei iparág egyik legrangosabb díjazását is megkapta a Latin GRAMMY-t.

Pályafutása során sok szupersztárral dolgozott már, például a kanadai Justin Bieberrel, a Puerto Rico-i raggaeton lengendával, Daddy Yankeevel, és az amerikai Demi Lovatoval.

Michael Jackson testőre el akarja mondani az igazságot a popsztár életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-michael-jackson-testore-el-akarja-mondani-az-igazsagot-a-popsztar-eleterol.htmlMichael Jackson egykori testőre, Matt Fiddes úgy érzi, nem hallgathat tovább. Úgy gondolja, ha valaki, ő tudja, mi folyt igazából az énekes birtokán. TV + Sztárok--L.L. Juniornak újra el kell vennie feleségét, Kingát: Körtvélyessy Zsolt oltár elé akarja kísérni a lányáthttp://www.life.hu/sztarok/20190426-ll-juniornak-ujra-el-kell-vennie-feleseget-kingat-kortvelyessy-zsolt-oltarhoz-akarja-kiserni-lanyat.htmlKörtvélyessy Zsolt színész szervezi lánya és L.L. Junior itthoni esküvőjét, ugyanis szeretné az oltár elé kísérni lányát. A fiatalok egyébként már házasok: a legnagyobb titokban esküdtek meg Dominikán. TV + SztárokOrigoPalik László és Marsi Anikó életét átírta a combcsonttöréshttp://www.life.hu/sztarok/20190426-palik-laszlo-es-marsi-aniko-eletet-atirta-a-combcsonttores.htmlPalik Lászlónak és Marsi Anikónak nem volt könnyű az elmúlt időszak, hiszen a tévés hónapokig távol volt családjától, mialatt egy komoly baleset is történt: Marsi Anikó eltörte a combcsontját. TV + Sztárok--Dér Henit kitagadta az édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190425-der-henit-kitagadta-az-edesapja.htmlDér Heni megdöbbentő dolgot árult el: édesapja gyakorlatilag kitagadta őt. TV + SztárokOrigoA People magazin Jennifer Garnert választotta a világ legszebb emberénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-a-people-magazin-jennifer-garnert-valasztotta-a-vilag-legszebb-emberenek.htmlA People magazin idén Jennifer Garnert választotta a világ legszebb emberének. TV + Sztárok--Palvin Barbara hófehér, csipkés fehérneműben pózolt a kameráknakhttp://www.life.hu/sztarok/20190425-palvin-barbara-hofeher-csipkes-fehernemuben-pozolt-a-kameraknak.htmlVilágszerte imádják a gyönyörű Palvin Barbarát, aki most ismét falatnyi fehérneműben mutatta meg tökéletes testét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.