Michael Jackson testőre el akarja mondani az igazságot a popsztár életéről

Forrás: Getty Images/Vince Bucci -
Leaving Neverland Michael Jackson testőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson egykori testőre, Matt Fiddes úgy érzi, nem hallgathat tovább. Úgy gondolja, ha valaki, ő tudja, mi folyt igazából az énekes birtokán.

A Leaving Neverland című dokumentumfilm felforgatta Michael Jackson családjának és rajongóinak életét. A filmben két férfi azt vallotta, hogy gyerekkorukban molesztálta őket a popsztár. Részletesen beszámoltak arról, hogyan került az életükbe az énekes, és arról is, mi történt a zárt ajtók mögött. A dokumentumfilm megosztja az embereket, a rajongók nem akarják elhinni, hogy Michael Jackson molesztálta volna a gyerekeket.

Hosszú hallgatás után most megszólalt a sztár egykori testőre,

mert úgy érzi, meg kell védenie Jackson örökségét.

Michael Jackson testőre kitálal Forrás: Getty Images/Vince Bucci

„Testőrként mi láttuk az igazságot” – írta Instagram-oldalán Matt Fiddes, és leszögezte, el is fogja mondani, amit tud. Ugyan eddig hallgatott, bár rengeteg megszólalási lehetőséggel keresték meg, most érzi úgy, hogy ideje megszólalnia. Elárulta, felvette a kapcsolatot azzal a testőrrel is, aki az utolsó éveiben vigyázott Michael Jacksonra, így lehet, hogy ketten együtt mondják majd el, milyen is volt valójában a sztár.

Fel fogom fedni Michael magánéletét”

„A tények nem hazudnak, csak az emberek”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.