Nagy Sándor most nem él párkapcsolatban, de szeretne családot, gyerekeket

Forrás: MTI/Kallos Bea -
házasság párkapcsolat színész gyerekek család szerelem Nagy Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új darabban játszik Nagy Sándor színész. Egy vőlegényt alakít majd, ennek kapcsán pedig elmesélte, hogyan él most, szeretne-e megházasodni a jövőben. 

"Most egyedül vagyok, és vagy megtalálom azt az embert, akivel leélem az életem, vagy nem" – mesélte a Story magazinnak Nagy Sándor színész, akit új darabban láthatnak a nézők. Szente Vajk rendezésében egy vőlegényt játszik, és azt mondta, hogy sok hasonlóság van közte és a karaktere között.

Nagy Sándor Tony szerepében Chazz Palminteri A hűtlenség ára című krimivígjátékának próbáján Forrás: MTI/Kallos Bea

A jóképű színész elmondta, hogy bár most nem él párkapcsolatban, családot és gyerekeket szeretne. "Van néhány alapvető elképzelésem, hogy milyen társra vágyom. Fontos, hogy közösek legyenek a célok, az irányok, azonos dolgokban higgyünk, és hogy kapcsolatunk valódi alapokon nyugodjon. De nem görcsölök azon, hogy mikor jön az igazi, és nem is keresem. Tudni fogom, ki ő, ha találkozunk, mert az élet fontos dolgaiban nincs kérdés" – fogalmazott Nagy Sándor, aki a házasságról is kifejtette a véleményét.

"Nem tudom, hogy 2019-ben mennyire van létjogosultsága a házasságnak. Én nagyon szeretnék hinni benne, de szerintem ez csak akkor működhet a mai telefonnyomkodós, nem beszélgetős világban, ha két olyan ember találkozik, akik nagyon egy hullámhosszon vannak" – mondta a lapnak a színész, aki szerint házasodni csak stabil érzésekkel érdemes.

Kerítés vádja miatt letartóztatta a rendőrség az Ádám keresi Évát korábbi szereplőjét, Gy. Edináthttp://www.life.hu/sztarok/20190426-kerites-vadja-miatt-letartoztatta-a-rendorseg-az-adam-keresi-evat-korabbi-szereplojet-gy-edinat.htmlKerítés gyanúja miatt őrizetbe vették Olaszországban az Ádám keresi Évát korábbi szereplőjét, Gy. Edinát. TV + SztárokOrigoA hírek szerint Johnny Depp elvenné rúdtáncos kedveséthttp://www.life.hu/sztarok/20190426-a-hirek-szerint-johnny-depp-elvenne-rudtancos-kedveset.htmlAmber Heard színésznővel való válása után most úgy tűnik, hogy ismét házasodna Johnny Depp. Egy bennfentes szerint elvenné rúdtáncos kedvesét, Polina Glent. TV + Sztárok--Szűcs Judith a gyerekkoráról, a szüleiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190426-szucs-judit-gyermekkorarol-szuleirol-vallott.htmlSzűcs Judith elárulta, édesanyja több gyermekét is elvesztette. TV + SztárokOrigoMajka elárulta, mekkora az intim testrészehttp://www.life.hu/sztarok/20190426-majka-elarulta-mekkora-az-intim-az-intim-testresze.htmlMajka a Bezár a bazár! egyik versenyzőjének árult el egy intim titkot magáról: kiderült, hogy mekkora... TV + SztárokOrigoMajka a Bezár a bazár! című műsorban árulta el, miért nem vette el Hajnithttp://www.life.hu/sztarok/20190426-majka-a-bezar-a-bazar-cimu-musorban-arulta-el-miert-nem-vette-el-hajnit.htmlA Bazár a bazár! című műsorban derült ki, hogy Majka miért is nem vette el Hajnit feleségül. TV + SztárokOrigoMichael Jackson testőre el akarja mondani az igazságot a popsztár életérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-michael-jackson-testore-el-akarja-mondani-az-igazsagot-a-popsztar-eleterol.htmlMichael Jackson egykori testőre, Matt Fiddes úgy érzi, nem hallgathat tovább. Úgy gondolja, ha valaki, ő tudja, mi folyt igazából az énekes birtokán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.