Palik László és Marsi Anikó életét átírta a combcsonttörés

Forrás: MTI/Földi Imre -
Palik László törés combcsont Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik Lászlónak és Marsi Anikónak nem volt könnyű az elmúlt időszak, hiszen a tévés hónapokig távol volt családjától, mialatt egy komoly baleset is történt: Marsi Anikó eltörte a combcsontját. 

Nem volt egyszerű Palik László és Marsi Anikó élete az elmúlt hetekben, hónapokban, hiszen az Exatlon Hungary forgatása miatt távol volt családjától Palik, eközben pedig feleségét súlyos baleset érte: eltört a combcsontja, ami miatt műtétre szorult. Eddig Anikó mindent egyedül csinált, de férje már hazatért a forgatásról, és átvette tőle a feladatokat.

Palik László már tud segíteni feleségének Forrás: MTI/Földi Imre

Átírta az életünket a baleset. A fekvőgipsz a napokban került le a feleségem lábáról, de ezzel csak egy apró lépéssel kerültünk előrébb, könnyebb nem lett az életünk, ugyanis még mindig nem állhat a lábára, egy sínszerkezet tartja az egészet, és vagy mankóval közlekedik, vagy én tolom ide-oda a székben” – árulta el a Blikknek Palik László, és hozzátette, egyelőre nem tudják tervezni az életüket.

„Inkább Anikóra jellemző, hogy mindent előre megtervez, neki szüksége van arra, hogy legyen pontos forgatókönyv, de most nem ez a helyzet, hiszen egyelőre nem tudjuk, milyen ütemben zajlik majd a rehabilitáció. Egy biztos, most már itt vagyok, viszem a srácokat suliba, edzésre, Anikót a Tények stúdiójába a TV2-be” – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.