Sztárok és furcsa hobbijaik: Angelina Jolie a késekért rajong

Forrás: AFP/Valerie Macon -
Nicolas Cage Claudia Schiffer hobbi Paris Hilton sztárok Angelina Jolie Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy a sztároknak a munkájuk a hobbijuk, de nekik is szükségük van utána valami kikapcsolódásra. A hétköznapi olvasáson és edzésen túl vannak igazán bizarr szabadidős tevékenységek, amelyeket imádnak a világsztárok. Angelina Jolie például megszállottan rajong a késekért és tőrökért, ami kissé ijesztő...

Nicolas Cage

Nicolas Cage Forrás: AFP/Jason Kempin

Ha sok pénze van az embernek, akkor a hobbija is elrugaszkodik egy kicsit a valóságtól. Nicolas Cage például imád vásárolni, amiben még nincsen semmi különös, csakhogy ő villákat és kastélyokat vesz. A színésznek 15 luxusotthona van, emellett két kastélynak is a boldog tulajdonosa. Emellett régiségekre és furcsaságokra is szívesen költ: egy dinoszaurusz fejét is megvásárolta.


Angelina Jolie

Angelina Jolie Forrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama

A színésznő több filmben is bizonyította, hogy nem egy törékeny, megmentésre váró teremtés, ezt tükrözi a hobbija is. Ő ugyanis odavan a késekért és tőrökért. Angelina Jolie tizenévesen kezdte gyűjteni az éles tárgyakat, és azóta sem hagyott fel ezzel a nem túl biztonságos passzióval. Mindenféle országokból vásárolt már késeket, hiszen fontos a változatosság.

Paris Hilton

Paris Hilton Forrás: AFP/Valerie Macon

A szupergazdag Paris Hilton megszállottan szereti és védelmezi az állatokat és a természetet, ezért is különösen ellentmondásos a furcsa hobbija. Évekkel ezelőtt ugyanis fény derült arra, hogy a celeb egyszerűen imádja a békavadászatot. Úgy tűnik, hogy a meggyőződése nem akadályozza a békák elfogása iránti szenvedélyét. Azért azt sietett leszögezni, hogy bár elfogja az állatokat, nem öli meg őket: visszaengedi a békákat a természetbe.


Claudia Schiffer

Claudia Schiffer Forrás: AFP/Gerard Julien

A gyönyörű modell szenvedélye sem hétköznapi: ő a pókokat imádja, és tulajdonképpen az összes rovart. Egy évekkel ezelőtti interjúban derült fény a furcsa imádatára, a modell pedig azt is elárulta, hogy házának falát különböző rovarokról készült festmények díszítik. Ő egyszerűen imád erre a látványra ébredni, de valószínűleg ezzel egyedül van.

Penélope Cruz

Penélope Cruz Forrás: NurPhoto/Gabriel Maseda/NurPhoto/Gabriel Maseda

A színésznő híres a kifogástalan stílusáról, szinte egyelten vörös szőnyeges eseményen sem nyúlt még mellé. Azt hihetnénk, hogy aki ilyen jól öltözik, az valószínűleg megszállottan imádja a ruhákat, és nem is tévednénk akkorát, csakhogy a színésznő inkább azért a tárgyért van oda, amire a ruhák kerülnek: a vállfákért rajong. Mindenféle méretű és színű akasztó fellelhető a színésznő gyűjteményében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.