Curtisnek nem jött be Csernus módszere: a pszichológus a rapper apját szidta

elvonókúra Csernus Imre apa Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis a legutóbbi elvonója előtt több orvosnál is megfordult, köztük Csernus Imrénél: az ő módszere nagyon nem jött be a rappernek.

Curtis nem először próbálkozott az elvonóval, egykor még Csernusnál is járt, de a találkozás nem volt sikeres. A rappernek nem tetszett a híres orvos módszere.

Curtisnek nagyon nem jött be Csernus módszere Forrás: Instagram / Curtis

eléggé összevesztem vele. Nekem nem vált be az ő módszere, sőt mi több, meglehetősen viharos vége lett"

Blikknek

Mentőt láttak Harry herceg és Meghan Markle otthonánál: mindenki azt hitte, érkezik a babahttp://www.life.hu/sztarok/20190427-mentot-lattak-harry-herceg-es-meghan-markle-otthonanal-mindenki-azt-hitte-erkezik-a-baba.htmlMentő érkezett Harry herceg és Meghan Markle otthonához, és órákig a hátsó bejáratnál parkolt: ezért. TV + Sztárok--Noah Wyle elárulta, ki nem állhatta kollégáját, Goran Visnjicethttp://www.life.hu/sztarok/20190426-noah-wyle-elarulta-ki-nem-allhatta-kollegajat-goran-visnjicet.htmlNoah Wyle elárulta, egy ideig ki nem állhatta Vészhelyzet-beli kollégáját, Goran Visnjicet. TV + Sztárok--Tényleg összejöttek? Közös fotókat posztol az Exatlon Hungary két játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190426-tenyleg-osszejottek-kozos-fotokat-posztol-az-exatlon-hungary-ket-jatekosa.htmlMár az Exatlon Hungary játékában is érződött a vibrálás Jóni Máté és Szabó-Thomka Hanna között. Mostanában pedig több közös képet is posztoltak az Instagramra, a kommentelők között pedig megindult a találgatás, vajon szerelem szövődött-e a játék alatt. TV + Sztárok--Válságban a szerelmük: szétköltözött Gaál Noémi és Maloveczky Miklóshttp://www.life.hu/sztarok/20190427-valsagban-a-szerelmuk-szetkoltozott-gaal-noemi-es-maloveczky-miklos.htmlNéhány hete szétköltözött Gaál Noémi és kilenc évvel fiatalabb vőlegénye, Maloveczky Miklós. Nem sztakítottak még végleg, de válságban a kapcsolatuk. A műsorvezető és a csinos időjós 14 évig voltak együtt.TV + SztárokOrigoCurtis exkluzív interjúban nyilatkozott az elvonóról és a folytatásról a Life.hu-nakhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-curtis-exkluziv-interjuban-nyilatkozott-az-elvonorol-es-a-folytatasrol-a-lifehunak.htmlAz elvonókúra után és a fesztiválszezon előtt adott exkluzív interjút a Life.hu-nak Curtis. Mesélt az elvonóról, az új lemezéről és arról, hogyan változtatta meg az életét az, hogy napvilágra került a drogproblémája. TV + SztárokOrigoÍgy emlékeztek meg az egykori kollégák a Dallas Cliffjéről, Ken Kerchevalrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190426-igy-emlekeztek-meg-az-egykori-kollegak-a-dallas-cliffjerol-ken-kerchevalrol.htmlVolt kollégái, a Dallas korábbi sztárjai is megemlékeztek a néhány napja elhunyt Ken Kerchevalról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.