Megnősült Idris Elba: titokban vette el menyasszonyát

Forrás: BBC -
házasság Idris Elba menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legszexibb férfijának megválasztott Idris Elba a legnagyobb titokban nősült meg Marokkóban.

A 47 éves színész és kedvese, Sabrina Dhowre Marrákesben mondta ki a boldogító igent, senki sem sejtette, mire készülnek. A rajongókat most utólag értesítették, az Instagramra posztoltak több képet is a nagy napról – szúrta ki a Mirror.



Jennifer Lopez gyászol, egy jó barátját veszítette elhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-jennifer-lopez-gyaszol-egy-jo-baratjat-veszitette-el.htmlKönnyekben tört ki legújabb YouTube-videójában Jennifer Lopez. Az énekesnő gyászol, meghalt a szabó, aki 20 éven keresztül készítette azokat a Versace ruhákat, amelyeket rendszeresen viselt. TV + Sztárok--Demi Moore önéletrajzi könyvében számolt be függőségérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190424-demi-moore-oneletrajzi-konyveben-szamolt-be-fuggosegerol.htmlDemi Moore az egész életét kiteregeti önéletrajzi könyvében: függőségéről is beszámol. TV + Sztárok--Istenes Bence elárulta, szeretne kissé lelassítanihttp://www.life.hu/sztarok/20190424-istenes-bence-elarulta-szeretne-kisse-lelassitani.htmlIstenes Bence elárulta, igyekszik kiélvezni az élete minden pillanatát. TV + Sztárok--Látványosan kerülte egymást a húsvéti misén Harry és Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190424-latvanyosan-kerulte-egymast-a-husveti-misen-harry-es-vilmos-herceg.htmlFotók bizonyítják, hogy Harry herceg és testvére, Vilmos között valóban nem felhőtlen a viszony. TV + Sztárok--Noah Wyle elárulta, ki nem állhatta kollégáját, Goran Visnjicethttp://www.life.hu/sztarok/20190426-noah-wyle-elarulta-ki-nem-allhatta-kollegajat-goran-visnjicet.htmlNoah Wyle elárulta, egy ideig ki nem állhatta Vészhelyzet-beli kollégáját, Goran Visnjicet. TV + Sztárok--A legtöbben arra fogadnak, hogy Dianának hívják majd Harry herceg és Meghan hercegnő gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190427-a-legtobben-arra-fogadnak-hogy-diananak-hivjak-majd-harry-herceg-es-meghan-hercegno-gyermeket.htmlA Diana név az abszolút favorit azok körében, akik Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő hamarosan megszülető gyermekének nevére tesznek fel téteket a londoni fogadóirodákban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.